• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna: Stoner, Lorenzo μπροστά στο Ζέσταμα
Ο Lorenzo πονάει από την χθεσινή πτώση
Νέα 24/07/2011 - 21:07

Ο Casey Stoner ήταν ο ταχύτερος στο πρωινό Ζέσταμα που έγινε κάτω από κρύες συνθήκες με θερμοκρασία αέρα στους 15ο Κελσίου και ασφάλτου στους 21ο, θερμοκρασίες στις οποίες τα σκληρά λάστιχα του αγώνα δυσκολεύονται να λειτουργήσουν. 

Έτσι οι περισσότεροι οδηγοί έβαλαν τα μαλακά και αυτό σημαίνει ότι η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας του στις 23:35 ώρα Ελλάδας που θα μπουν στην πίστα της Laguna Seca, θα είναι διαφορετική. Παρ’ όλα αυτά οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί της δυναμικότητάς τους και ο Jorge Lorenzo ήταν 2ος με διαφορά 0.248 του δευτερολέπτου από τον Αυστραλό.

Ο τρίτος της παρέας των πολύ γρήγορων, ο Dani Pedrosa έμεινε στην 8η θέση, χωρίς να πιέσει, κάτι που το κάνει και άλλες φορές όταν οι συνθήκες το πρωί δεν είναι ίδιες με τις απογευματινές.

Έτσι στην 3η θέση ήταν ο Andrea Dovizioso, με την άλλη εργοστασιακή Honda, μπροστά από τον Ben Spies και την εργοστασιακή Yamaha M1.

O Marco Simoncelli είναι και αυτός εκεί κοντά συμπληρώνοντας μια πεντάδα οδηγών που ξεχώρισε. Στην 6η θέση, αλλά με αρκετή διαφορά (πάνω από 3 δέκατα του δευτερολέπτου) ο Nicky Hayden είναι και πάλι η πρώτη Ducati, 0.218 του δευτερολέπτου μπροστά από τον Valentino Rossi που μείωσε τη χθεσινή διαφορά από την κορυφή.

Τη δεκάδα κλείνουν οι Cal Crutchlow & Alvaro Bautista. O Randy De Puniet τελικά αποφάσισε να μην αγωνιστεί μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στην πτώση που είχε, συνεχίζοντας μια δύσκολη χρονιά.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Η Αμερικανική ομορφιά

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: O Rossi συμβιβάζεται με την 7η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα