• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ο Checa πήρε την 10η φετινή νίκη του!
Την 301η για την Ducati στα Superbike
Νέα 31/07/2011 - 20:34

Στον 18ο Αγώνα της χρονιάς – γίνονται δύο αγώνες σε κάθε γύρο των WSBK – o Carlos Checa πέτυχε την 2η φετινή του διπλή νίκη, την 10η από το ξεκίνημα της χρονιάς και την 301η για την Ducati στο θεσμό των Superbike. Ο Ισπανός οδηγός πήρε και την δεύτερη σημερινή του νίκη στην πίστα του Silverstone με εύκολα προσπεράσματα, σε δύσκολα σημεία, βασιζόμενος στην οδηγική του υπεροχή και τη σωστή ρύθμιση της 1198. O 38χρονος οδηγός από την Βαρκελώνη, που αγωνίζεται από το 2008 στα Superbike, είναι τώρα 62 βαθμούς μπροστά από τον Biaggi στην βαθμολογία και με 8 Αγώνες να απομένουν, είναι το μεγάλο φαβορί για τον πρώτο Τίτλο της καριέρας του. 

Ο Εugene Laverty με την Yamaha R1 δεν κατάφερε και πάλι να κρατηθεί στην πρώτη θέση, ούτε να ακολουθήσει το ρυθμό του Checa και περιορίστηκε στην 2η θέση. Πίσω του έγινε στους τελευταίους γύρους σκληρή μάχη μεταξύ των δύο Ιταλών που βρίσκονται στην 2η και 3η θέση του Πρωταθλήματος. Νικητής της κόντρας ο Marco Melandri με την R1, που άντεξε στην τελική επίθεση του Max Biaggi και της Aprilia RSV4, που στην προσπάθειά του σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα. Η άλλη εργοστασιακή Aprilia με τον Leon Camier ήταν κοντά τους 5ος.

Ο John Hopkins με την Suzuki του, που στον αγώνα αυτό ήταν έκτακτη συμμετοχή, ενώ αρχικά πάλεψε για την 3η θέση, στους τελευταίους γύρους έχασε το ρυθμό του και μάλιστα έχασε και την 6η θέση από τον Sylvain Guintoli και την ιδιωτική Ducati του.

O Leon Haslam ήταν και πάλι ο πρώτος από τις BMW στην 8η θέση, κάτι που δεν αρέσει στην ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ. Την δεκάδα έκλεισαν οι Fabrizio (Suzuki) & Badovini (BMW).

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Και τον Ιούλιο στην πρώτη θέση το motograndprix.gr

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο Checa άνετη νίκη, 11ος ο Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα