• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ο Checa άνετη νίκη, 11ος ο Biaggi
Πολλές πτώσεις και προβλήματα για κορυφαίους οδηγούς
Νέα 31/07/2011 - 15:41

Ο Carlos Checa και η δορυφορική Ducati της ομάδας Althea, που όμως έχει κοντά της τους ανθρώπους του εργοστασίου, κέρδισαν άνετα τον Α’ Αγώνα της ημέρας, για τον 9ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike. Ο Ισπανός ξεκίνησε 4ος και σχετικά εύκολα πέρασε έναν – έναν τους αντιπάλους του, με τελευταίον τον Ιρλανδό Eugene Laverty που προηγήθηκε με την Yamaha R1, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Checa. 

O Marco Melandri με την άλλη R1 ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου, εκμεταλλευόμενος το μηχανικό πρόβλημα του Leon Camier που έμεινε 15ος, όταν στην μάχη για τη 2η θέση που έδινε, αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα της Aprilia RSV4.

 

O Michel Fabrizio και η εργοστασιακή Suzuki του, ήταν ο πρώτος συνδυασμός που έπεσε, ο Lowes με την Castrol – Honda ακολούθησε, ο Smrz, o Haga που έδινε μάχη για την 3η θέση, ο Aitchison, όλοι οδηγοί που ήταν μπροστά από τον Max Biaggi, τον Πρωταθλητή που σήμερα είχε έναν εφιαλτικό αγώνα, προφανώς με λάθος ρυθμίσεις και κατάφερε με όλους αυτούς εκτός αγώνα να πάρει τους βαθμούς της 11ης θέσης και να μείνει 50 βαθμούς πίσω από τον Checa στην βαθμολογία.

 

Για την 4η θέση αρχικά έγινε μεγάλη μάχη, με τον John Hopkins και την ιδιωτική Suzuki του να είναι αρκετή ώρα 3ος! Μετά με πρόβλημα φθοράς στα λάστιχά του έμεινε τελικά 5ος, πίσω από τον Leon Haslam και την BMW, που στο τελευταίο μέρος του Αγώνα ανέβασε ρυθμό. Ο Sylvain Guintoli με την ιδιωτική του Ducati, κέρδισε τη μάχη για την 6η θέση, με τον Joan Lascroz και την Kawasaki του 7ο, μπροστά από τον νεαρό Γάλλο Maxime Berger με Ducati επίσης. Οι δύο BMW των Corser & Badovini έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο Checa πήρε την 10η φετινή νίκη του!

« Προηγούμενο άρθρο

Eίναι τα MotoGP πιο βαρετά από την F1;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα