• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διπλή απογοήτευση για Rossi
Μετά τον αγώνα του Qatar, ο Valentino Rossi επέστρεψε στην Ιταλία. Την Τρίτη το βράδυ, βρέθηκε στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα...
Νέα 14/03/2008 - 00:00
Μετά τον αγώνα του Qatar, ο Valentino Rossi επέστρεψε στην Ιταλία.

Την Τρίτη (11/3) το βράδυ, ο Ιταλός σούπερ σταρ βρέθηκε στο γήπεδο San Siro του Μιλάνου, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, την Ίντερ, στην προσπάθειά της να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Παρέα με τον εκκεντρικό επιθετικό της Σαμπντόρια Antonio Cassano -μεγάλο ταλέντο που λόγω χαρακτήρα δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν οι Ιταλοί-, αλλά και τον καλό του φίλο, Marco Materazzi -αρχηγός της Ίντερ ο Matrix απουσίαζε από τον αγώνα καθώς είχε αποβληθεί στην πρώτη αναμέτρηση στο Liverpool-, ο Rossi είδε την ομάδα του να χάνει 0-1 από την Liverpool και να μένει εκτός διοργάνωσης καθώς και στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στο Anfield είχε γνωρίσει την ήττα με 0-2.

Διπλή στεναχώρια λοιπόν για τον Doctor που μέσα σε λίγα 24ωρα είδε τους πιτσιρικάδες στα MotoGP να του κάνουν τη ζωή... πατίνι και την αγαπημένη του Ίντερ να αποκλείεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέτουμε δυο ερωτήματα:

  • Γνωρίζουν άραγε στη Fiat -η οποία συνδέεται με την Γιουβέντους- ότι ο Rossi είναι Ίντερ;
  • Από πότε έγινε οπαδός της Γιούβε ο Lorenzo (δείτε σχετική φωτογραφία); Θα πάει μπροστά αυτό το παιδί...

    Επόμενο άρθρο »

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Road Atlanta Kevin Schwantz Suzuki School

    « Προηγούμενο άρθρο

    Pedrosa: «Δεν το περιμέναμε»

    Χορηγοί