• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP & Superbike κάτω από το ίδιο σπίτι!
Η εταιρία που έχει την DORNA αγοράζει και την Infront!
Νέα 20/08/2011 - 19:39

 

Η αντιπαλότητα MotoGP & Superbike είναι δεδομένη, ιδιαίτερα μετά την περσινή απόφαση της DORNA να επιστρέψει την χρήση κινητήρων που μπορεί να βασίζονται σε αυτούς μοτοσυκλετών παραγωγής, στην προσπάθειά της να προσελκύσει περισσότερες μοτοσυκλέτες και ενδεχομένως το ενδιαφέρον κατασκευαστών όπως η BMW και η Aprilia που προς το παρόν αγωνίζονται μόνο στα WSBK.

H Infront, η εταιρία που διαχειρίζεται τις τύχες των WSBK αντέδρασε άμεσα και διαμαρτυρήθηκε στην FIM, με βάση το ότι θεωρεί ότι δεν πρέπει τα MotoGP να μπαίνουν στα χωράφια της, που θεωρεί ότι είναι οι μοτοσυκλέτες παραγωγής.

 

Τώρα όμως φαίνεται ότι δεν θα μπορεί να διαμαρτύρεται άλλο και ίσως οι μη διαμαρτυρίες της το 2011 σχετίζονται με το γεγονός ότι όπως δείχνουν όλα, στον κόσμο των επιχειρήσεων, η Bridgepoint βρίσκεται στο τελικό στάδιο των λεπτομερειών της αγοράς της Infront.

Εδώ να σχολιάσουμε ότι η Bridgepoint έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της DORNA από τον Bernie Ecclestone, ο οποίος αναγκάστηκε να το παραχωρήσει όταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, του απαγόρευσε να έχει και την Formula 1 και το MotoGP!

Τώρα φαίνεται ότι δεν μπαίνει ανάλογο θέμα και η Bridgepoint προχωρά στην εξαγορά.

Αυτό σημαίνει κάτι για το μέλλον των Superbike;

Και ναι και όχι!

Μάλλον θα ακολουθήσουν κάποιες ήπιες αλλαγές που θα φέρουν περισσότερες συμμετοχές στα MotoGP και ακόμη μικρότερο κόστος σε αυτούς που θα συμμετέχουν στα WSBK.O Carmelo Ezpeleta της DORNA και ο Πρόεδρος της FIM Vitto Ippolito, που φάινονται στην φωτογραφία, θα έχουν πια να συζητούν και σε άλλα επίπεδα!

Ο καιρός θα δείξει!

Επόμενο άρθρο »

Sexy Bikers: H Miki και η Kawasaki KX450F

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Δεν ξέρω πότε θα έχω το νέο εμπρός μέρος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα