• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιχαρείς στην Yamaha
Από την νίκη του Lorenzo
Νέα 05/09/2011 - 11:15

Η νίκη του Jorge Lorenzo στο Misano γέμισε χαρά και αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Ο Ισπανός αναβάτης τέθηκε επικεφαλής από την αρχή και παρέμεινε εκεί ως τον τερματισμό. Μάλιστα στον 12ο γύρο του αγώνα έκανε νέο ρεκόρ πίστας με 1:33.906.

Ο Ben Spies, αν και δεν ξεκίνησε καλά, τερμάτισε έκτος έπειτα από μια έντονη μονομαχία με τους Marco Simoncelli και Andrea Dovizioso.

Οι οδηγοί της Yamaha δήλωσαν σχετικά:  

 

Jorge Lorenzo:

«Ήταν μια απίστευτη ημέρα για εμάς. Έκανα έναν καλό αγώνα ο οποίος ήταν σκληρός. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε πάλι και μειώσαμε την διαφορά μας από τον Stoner. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Wayne (Rainey) o οποίος επέστρεψε στο Misano και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την δουλειά που έκανε. Ήταν μία από τις καλύτερες ημέρες της καριέρας μου. Έχουμε δύο εβδομάδες ως το Grand Prix της Αραγονίας και ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση στον αγώνα της πατρίδας μου. Ανυπομονώ να δοκιμάσω τη μοτοσυκλέτα των 1,000cc.»

 

Ben Spies:

«Ξεκινήσαμε με τις σωστές ρυθμίσεις αλλά δεν βελτιωθήκαμε όλο το Σαββατοκύριακο. Είχαμε πρόβλημα με την πρόσφυση στο όριο. Δεν είχα καλή αίσθηση από το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας και στο ζέσταμα πριν τον αγώνα δοκιμάσαμε κάποιες ρυθμίσεις που ήταν καταστροφικές. Πριν τον αγώνα αλλάξαμε τις ρυθμίσεις στο εμπρός μέρος και η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας άλλαξε σημαντικά

 Όταν βρέθηκα κοντά στον Rossi αισθανόμουν καλά αλλά όταν προσπάθησα να περάσω τους Dovizioso και Simoncelli δεν είχα καλή πρόσφυση στο όριο και δεν μπορούσα να τo πράξω. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την δουλειά που έκανε όλο το Σαββατοκύριακο.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK Nurburgring: Νικητές οι Checa και Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Διατήρησαν το προβάδισμα στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα