• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Συγγνώμη από τον Melandri
Για τις σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποίησε
Νέα 07/09/2011 - 15:55

Χτες γράψαμε για την κριτική που άσκησε ο Marco Melandri επειδή οι οργανωτές επέτρεψαν να γίνει ο δεύτερος αγώνας του WSBK στο Nurburgring υπό κακές καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να πέσουν πολλοί αναβάτες.  

 

Ο οδηγός της Yamaha χαρακτήρισε «σκανδαλώδη» την απόφαση να γίνει ο αγώνας και χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις. Όλα αυτά αμέσως μετά την διακοπή του αγώνα και εν θερμώ. Όμως αργότερα επικράτησαν πιο ψύχραιμες σκέψεις και ο Melandri αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε εκείνη τη στιγμή. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμουν αυθόρμητος και ζητώ συγγνώμη για τις φράσεις που χρησιμοποίησα όταν κατέβηκα από την μοτοσυκλέτα. Όμως πιστεύω ότι δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν έγινε τίποτα και γι’ αυτό το λόγο πήγα στην Επιτροπή Αγώνα να προτείνω μία λύση που θα εφαρμόζεται σε παρόμοιες συνθήκες. Με διαβεβαίωσαν ότι θα συζητήσουν το θέμα και ίσως έχουν τη λύση στην Ίμολα, ώστε να μην ξαναβρεθούμε στην ίδια κατάσταση.»

 

Ο Gianfranco Carloia, μέλος της Επιτροπής Αγώνα, δήλωσε σχετικά:

«Ενεργήσαμε βάσει όσων βλέπαμε στις οθόνες και όσων μας έλεγαν οι κριτές από την πίστα. Δεν μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε εύκολα τα νοήματα από τον Laverty, ενώ την ίδια στιγμή ο Haga μείωνε τον χρόνο του στο γύρο. Όταν και άλλοι αναβάτες (όπως ο Sykes) μας έκαναν πιο καθαρά νοήματα, τότε διακόψαμε τον αγώνα.»

Επόμενο άρθρο »

Misano: O Rossi αυτοσαρκάζεται κ.α.

« Προηγούμενο άρθρο

O Ηayden ελπίζει για κάτι θετικό στην Αραγονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα