• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Ο Lorenzo είναι σαν τον Στρατηγό Κάστερ»
Εξέφρασε την εκτίμησή του και για τον Stoner
Νέα 07/09/2011 - 10:24

Τα διαδοχικά Grand Prix στην Ινδιανάπολη και το Misano ήταν μια σκληρή δοκιμασία για όλα τα μέλη των ομάδων και φυσικά και για τους οδηγούς. Παρά τις προσπάθειες των οργανωτών να μειώσουν όσο γίνεται την ταλαιπωρία, η κούραση του Stoner μετά τα μισά του αγώνα στο Misano είναι ενδεικτική.

 

Ο Carlo Pernat σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα έγιναν στον Ιταλικό αγώνα και είπε χαρακτηριστικά: 

«Θα ξεκινούσα λέγοντας ότι ο Lorenzo είναι σαν τον Στρατηγό Κάστερ (σημ.: Αμερικανός Στρατηγός ο οποίος ήταν επικεφαλής της ταξιαρχίας ιππικού που έχασε τη μάχη από τους Ινδιάνους στο Little Bighorn). Απειλείται αλλά δεν θα πέσει αμαχητί. Στο τέλος θα παραιτηθεί και παραδώσει το Νο1 αλλά είναι σπουδαίος. Στο Misano έστησε την μοτοσυκλέτα του καλύτερα από όλους τους άλλους και έκανε τον Stoner να ανησυχεί.  

 

Ακόμα και αν ο Stoner δεν είχε έναν καλό αγώνα, θεωρώ ότι έκανε ένα βήμα εμπρός στην προσωπική του εξέλιξη καθώς ήταν πολύ ειλικρινής για ό,τι συνέβη σε αυτόν. Ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη και δεν έριξε το φταίξιμο στην μοτοσυκλέτα. Και η ειλικρίνεια ισοδυναμεί με μεγαλοσύνη. Ως Αυστραλός που είναι, ταλαιπωρήθηκε από την ζέστη που επικρατούσε στην πίστα αλλά θα πάει πολύ μακριά στην καριέρα του.

 

Τέλος, εξεπλάγην από την αισιοδοξία των ανθρώπων της Ducati και του Valentino. Το να τερματίζεις έβδομος και 23 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο δεν είναι πρόοδος. Η μοτοσυκλέτα είναι δυσκολοδήγητη γι’ αυτό και ο Rossi υπαναχώρησε στο τέλος. Σίγουρα, τα πράγματα θα αλλάξουν για την ομάδα αλλά πρέπει να γίνουν πολλά» κατέληξε ο Pernat.

Επόμενο άρθρο »

Αναποφάσιστος ο Lorenzo για το Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: O Rossi αυτοσαρκάζεται κ.α.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα