• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Αδύνατη η νίκη στην Αραγονία»
Αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκεί
Νέα 07/09/2011 - 14:33

Σε άλλη είδηση μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Nicky Hayden και την ελπίδα του να γίνει κάτι καλό για την Ducati στην Αραγονία. Όμως ο Valentino Rossi δήλωσε ότι είναι εκτός πραγματικότητας η πιθανότητα να κερδίσει στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως είχε κάνει πέρσι ο Casey Stoner (που ήταν στην Ιταλική ομάδα).  

Ο Rossi, ο οποίος σήμερα θα δοκιμάσει νέα στοιχεία στην μοτοσυκλέτα στην πίστα του Mugello -ίσως και το φημολογούμενο αλουμινένιο πλαίσιο, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε. Πέρσι ο Stoner ήρθε στην Αραγονία και άλλαξε τα δεδομένα που ίσχυαν ως τότε γι΄αυτόν. Πολλοί μου λένε ότι έχω την ίδια μοτοσυκλέτα με αυτή που είχε (ο Stoner) όταν κέρδισε στους τρεις από τους έξι τελευταίους αγώνες πέρσι, αλλά εγώ λέω ότι αυτή η μοτοσυκλέτα κέρδισε σε τρεις από τους 18 αγώνες του Πρωταθλήματος.

Τροποποίησε το στήσιμό της, οδήγησε διαβολεμένα και σημείωσε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα. Δεν είχε να χάσει κάτι και ήταν σε μια κατάσταση "όλα ή τίποτα". Δεν του ασκώ κριτική επειδή δεν είμαι σε θέση να κάνω το ίδιο. Στη Αραγονία μπορούμε να είμαστε πιο κοντά, όμως πέρσι ο Stoner ήταν πολύ γρήγορος και θα είναι δύσκολο (να κερδίσουμε).» 

 

Αργότερα, εντός της ημέρας, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι έγινε στις δοκιμές του Mugello. 

Επόμενο άρθρο »

Burgess: «Χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια»

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP vs WSBK: Διαγωνισμός ομορφιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα