• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Πάμε με μεγαλύτερες φιλοδοξίες στην Αραγονία»
Ελπίζει να τα καταφέρουν καλύτερα αυτή τη φορά
Νέα 14/09/2011 - 14:28

Η πίστα της Αραγονίας ήταν τυχερή για την Ducati πέρσι καθώς η Ιταλική ομάδα έκανε τον καλύτερο αγώνα της εκεί, σε ένα σιρκουί  που φαίνεται να ταιριάζει στην μοτοσυκλέτα της.

Πέρσι ο Valentino Rossi τερμάτισε έκτος ενώ ο Nicky Hayden ήταν τρίτος καθώς προσπέρασε τον Jorge Lorenzo μόλις στον τελευταίο γύρο. Οι δυο τους δήλωσαν χαρακτηριστικά.  

 

Valentino Rossi:

«Πέρσι η Ducati έκανε τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς στην Αραγονία γι’ αυτό και πάμε εκεί με υψηλότερες προσδοκίες απ’ ότι συνήθως. Επιπροσθέτως, έπειτα από τις δύσκολες δοκιμές στο Misano, βρήκαμε κάποιες καλές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα και είχα καλύτερη αίσθηση από αυτή. Έτσι κατάφερα να κάνω έναν καλύτερο αγώνα απ’ ό,τι συνήθως, ιδίως στους πρώτους γύρους. Τώρα θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε δύο στοιχεία –την πίστα που δείχνει να ταιριάζει στην Desmosedici και την καλή δουλειά στην ανάρτηση– για να βρούμε την ίδια αίσθηση τη Κυριακή (στον αγώνα).»

 

Nicky Hayden:

«Είναι ωραίο που επιστρέφουμε στην Αραγονία, η οποία μου αρέσει και παραμένει μια νέα και ευχάριστη πίστα. Πέρσι κάναμε εκεί τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς και –θεωρητικά– ταιριάζει σ’ εμένα και στην μοτοσυκλέτα. Έχει καλή πρόσφυση και είναι πολύ ομαλή και θα δούμε πως θα τα πάμε. Έχει σκαμπανεβάσματα και κάποιες ανοιχτές στροφές οι οποίες είναι καλές για εμάς. Είμαι πλήρως καλά έπειτα από την πτώση μου στο Misano και δεν χωρούν δικαιολογίες. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο στην Αραγονία.»

Επόμενο άρθρο »

Το ημερολόγιο του 2012

« Προηγούμενο άρθρο

125cc: Mε νέους μηχανικούς η Mahindra στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα