• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Αγώνας στην Ρωσία από το 2012
Υπεγράφη η σχετική συμφωνία δεκαετούς διάρκειας
Νέα 22/09/2011 - 12:46

Ακριβώς τέσσερις μήνες έπειτα από την συνέντευξη Τύπου έδωσαν στην Μόσχα οι Paolo Flammini, CEO της «Infront Motor Sports» και Alexander Yakhnich, CEO της «YMS Promotion Ltd», οι δύο άντρες υπέγραψαν χτες συμφωνία με την οποία προβλέπεται ότι η Ρωσία θα φιλοξενήσει αγώνα του WSBK στην πρωτεύουσα της χώρας από τον επόμενο χρόνο. Η διάρκειά της θα είναι δεκαετής, ενώ ο αγώνας την επόμενη χρονιά έχει οριστεί για τις 26 Αυγούστου.

 

Έπειτα από την υπογραφή της συμφωνίας ο Paolo Flammini δήλωσε σχετικά:

«Τους τελευταίους μήνες δουλέψαμε στενά με τον Alexander και την ομάδα του και καθορίσαμε τις λεπτομέρειες για να προετοιμάσουμε τον αγώνα στην Ρωσία το 2012. Στόχος μας είναι να υπάρξει δυναμική παρουσία από την πρώτη χρονιά και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιλογή της Μοσχοβίτικης πίστας. Αυτή διαθέτει πολύ καλές εγκαταστάσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες. Το WSBK θα γίνει για πρώτη φορά στη Ρωσία κι έτσι πραγματοποιούμε την δέσμευσή μας να πάμε το σπορ σε νέες αγορές.»

 

Από τη μεριά του ο Alexander Yakhnich πρόσθεσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε επίσημα στην Ρωσία. Ξέρουμε ότι έχουμε σκληρή δουλειά ως τον επόμενο Αύγουστο αλλά είμαστε σίγουροι ότι όλα θα είναι έτοιμα για τους πρωταγωνιστές του WSBK. Η δέσμευσή μας είναι, επίσης, να δημιουργήσουμε την ομάδα «Yakhnich Motorsport» η οποία θα λάβει μέρος στο θεσμό με τον Ρώσο Vladimir Leonov και έναν ακόμα αναβάτη, το όνομα του οποίου θα καθοριστεί αργότερα.»

Επόμενο άρθρο »

Καθυστερεί την Moto3 η Suter

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Biaggi δεν θα μετέχει στην Ιmola

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα