• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi 125cc ΕΔ1: Ο Τerol έδειξε τον δρόμο
Ήταν σημαντικά ταχύτερος όλων
Νέα 30/09/2011 - 04:43

Ο Νicolas Terol (Bania Aspar) ξεκίνησε δυνατά ήδη από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc στο Motegi. O Iσπανός οδηγός σημείωσε χρόνο 1:59.436 ήταν κατά 0.610 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo), που ήταν δεύτερος, και κατά 0.890 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) που ήταν τρίτος.

Ο Terol ήταν ο μόνος αναβάτης που «κατέβηκε» σε χρόνο τα 2:00.000 και πέτυχε την επίδοση αυτή με τον συνήθη του τρόπο: μόλις στον τελευταίο γύρο της διαδικασίας.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), με διαφορά 1.382 δευτερόλεπτα πίσω από τον Τerol, και μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά δυναμικότητας του τελευταίου. Πέμπτος βρέθηκε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) με διαφορά μόλις 0.015 δευτερόλεπτα από τον Vazquez, και έκτος ο Luis Salom (RW Racing).

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica), Adrian Martín (Bankia Aspar), Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) και Hector Faubel (Bankia Aspar), ο οποίος έδειξε να έχει συνέλθει από την πτώση του στη Αραγονία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή τη φορά συμμετέχουν τέσσερις Ιάπωνες αναβάτες ως έκτακτοι οδηγοί στην κατηγορία, με ταχύτερο τον Kikari Ookubo (18 Garage Racing) ο οποίος ήταν κοντά στους πρώτους μέχρι και δέκα λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας αλλά τελικά κατετάγη 14ος.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Honda και Yamaha στον ίδιο χώρο

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Biaggi χάνει και το Magny Cours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα