• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi, Moto2, ΕΔ3: Ο Luthi επικεφαλής
Bελτίωσε περισσότερο τον χρόνο του
Νέα 01/10/2011 - 06:45

Ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2. Ο Ελβετός αναβάτης σημείωσε χρόνο 1:52.670 ο οποίος ήταν βελτιωμένος κατά περίπου 0.5 δευτερόλεπτα συγκριτικά με χτες και τον έφερε στην πρώτη θέση, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που αντιμετώπισε από τον Marc Marquez (Repsol CatalunyaCaixa), ο οποίος ήταν δεύτερος με μόλις 0.028 δευτερόλεπτα διαφορά.

Η έντονη μάχη μεταξύ τους ήταν ενδιαφέρουσα και άφησε πολλές υποσχέσεις για τις χρονομετρημένες δοκιμές που θα ακολουθήσουν.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Yuki Takahashi (Gresini Racing), ο οποίος έκανε μια καλή προσπάθεια εμπρός στους συμπατριώτες του, και στην τέταρτη ο Bradley Smith (Tech 3 Racing) που είχε 0.284 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο. Ο Βρετανός οδηγός είναι πάντα μέσα στην πρώτη εξάδα ως τώρα.

 

Πέμπτος ήταν ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP), ο οποίος δείχνει ανταγωνιστικός σε αυτόν τον αγώνα, και έκτος ο Andrea Iannone (Speed Master). Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Esteve Rabat (Blusens-STX), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο επικεφαλής της βαθμολογίας ο οποίος δεν έχει καταφέρει να διακριθεί ως τώρα, Scott Redding (Marc VDS Racing Team) και Simone Corsi (Ioda Racing Project).

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Motegi 125 Κατ.: Ο Zarco στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Japan ΕΔ3: Stoner & Honda κυρίαρχοι, πιο κοντά ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα