• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi 125 Κατ.: Ο Zarco στην pole position
Κινήθηκε πολύ γρήγορα, ιδίως προς το τέλος
Νέα 01/10/2011 - 08:37

Σε μια διαδικασία με έντονο συναγωνισμό, ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές των 125cc στο Motegi. Έτσι ο Γάλλος αναβάτης θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα. Ο χρόνος του, 1:57.888, τον έκανε να πάρει την τρίτη pole position του για φέτος και ήταν ο μόνος που σημείωσε χρόνο μικρότερο από 1:58.000.

 

Δεύτερος ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar) και τρίτος ο ομόσταυλός του Nicolas Terol, οι οποίοι είχαν έντονο συναγωνισμό ως το τέλος της διαδικασίας. Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), ο οποίος είχε διαφορά 0.570 δευτερόλεπτα από τον Zarco, από την πέμπτη ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica) και από την έκτη ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo) o οποίος σημείωσε χρόνο 1:59.002 που ήταν ο καλύτερος του σε σχέση με τις ελεύθερες δοκιμές.

 

Στην τρίτη σειρά της σχάρας εκκίνησης θα βρεθούν αύριο οι Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και Adrian Martin (Bankia Aspar), δηλαδή έβδομος, όγδοος και ένατος αντίστοιχα, ενώ από τη δέκατη θέση θα εκκινήσει ο Alessandro Tonucci (Team Italia FMI).

Να σημειώσουμε ότι ο Luis Salom (RW Racing GP) έπεσε στον έβδομο γύρο της διαδικασίας όταν παραλίγο να συγκρουστεί με τον Josep Rodriguez (Blusens by Paris Hilton Racing).

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Japan: O Stoner πήρε την 10η pole της χρονιάς!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi, Moto2, ΕΔ3: Ο Luthi επικεφαλής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα