• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2 Κατ.: Πρώτος ο Marquez
Συνέχισε να είναι πολύ δυνατός
Νέα 01/10/2011 - 11:29

Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) πήρε την έβδομη pole position για φέτος καθώς ήταν ο ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto2. O Ισπανός οδηγός ήταν πολύ δυνατός μέσα στην πίστα και έδειξε ότι έχει πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει τον Τίτλο, μόλις στην πρώτη χρονιά του στην ενδιάμεση κατηγορία.

 

Όμως δεν ήταν εύκολο για τον Marquez να βρεθεί πρώτος καθώς ο ανταγωνισμός από τον Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) ήταν εντονότατος και οι δυο τους είχαν μια έντονη μάχη στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Marquez παραλίγο να πέσει στον τελευταίο γύρο, στην προσπάθειά του για να παραμείνει πρώτος αλλά κατάφερε να παραμείνει στην μοτοσυκλέτα βάζοντας το πόδι του κάτω. Έτσι άφησε δεύτερο τον Luthi με διαφορά 0.193 δευτερόλεπτα.

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Andrea Iannone (Speed Master), ο οποίος ήταν διαρκώς ανταγωνιστικός, και στην τέταρτη ο Bradley Smith (Tech 3 Racing) που λίγο έλειψε να έχει μια πτώση αλλά κατάφερε να παραμείνει στην μοτοσυκλέτα του.

Από την πέμπτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Yuki Takahashi (Gresini Racing) και από την έκτη ο Simone Corsi (Ioda Racing Project).

 

Έβδομος θα εκκινήσει αύριο ο Alex de Angelis (JiR Moto2), όγδοος ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) που πάλι δεν κατάφερε να είναι στις πρώτες θέσεις, ένατος ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP) και δέκατος ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project).

 

Σε ό,τι αφορά τις πτώσεις, ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up) έπεσε όταν πάτησε εκτός πίστας και ο Kenny Noyes (Avintia-STX) που τον ακολουθούσε μόλις που κατάφερε να τον αποφύγει και να μην τον χτυπήσει. Επίσης έπεσαν οι Sergeo Gadea (Desguaces La Torre G22) και Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο της πίστας για εξετάσεις.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Μοtegi Φωτογραφικό: "Σούζες" και φρένα

« Προηγούμενο άρθρο

Japan: O Stoner πήρε την 10η pole της χρονιάς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα