• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O Melandri στην BMW το 2012
Ενισχύεται σημαντικά η Γερμανική ομάδα για τη νέα χρονιά!
Νέα 02/10/2011 - 23:08

Στην πίστα Magny Cours, η BMW Motorrad Motorsport ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου για την επόμενη χρονιά με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 250cc Grand Prix Marco Melandri, που φέτος αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στα WSBK. 

O Melandri είχε σοκαριστεί νωρίτερα μέσα στην χρονιά με την απόφαση του Ιαπωνικού εργοστασίου να εγκαταλείψει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και ο μάνατζερ του Alberto Vergani (είναι και ιδιοκτήτης της Nolan!) μας είπε στο Brno ότι βρίσκονται σε στενές διαπραγματεύσεις με την BMW και όχι με την Aprilia, όπως έλεγαν οι φήμες, κυρίως λόγω των όχι και τόσο καλών σχέσεων του οδηγού του με τον Max Biaggi.

H BMW τελικά, σύμφωνα με φήμες του πρόσφερε συμβόλαιο € 800,000 και έτσι ο Melandri θα βρεθεί μαζί με τον Leon Haslam (είχε ανανεώσει το δικό του συμβόλαιο λίγο νωρίτερα) στην εργοστασιακή ομάδα, με τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Troy Corser να αποσύρεται από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς.

 

Εκ μέρους της BMW Motorsport, ο Διευθυντής Bernhard Gobmeier δήλωσε:

“Προσβλέπουμε στο να δουλέψουμε με τον Leon και τον Marco. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την ισχυρότερη ομάδα από πλευράς οδηγών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε δύο οδηγούς διψασμένους και έμπειρους. Είναι το επόμενο σημαντικό βήμα για την ομάδα μας. Ο Marco απέδωσε εξαιρετικά φέτος, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους. Μας εντυπωσίασε στην πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα και είμαστε ευχαριστημένοι να τον υποδεχόμαστε στην ομάδα μας”.

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Rossi: “Μπορούσα να βγω 3ος”

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Carlos Checa Πρωτάθλημα με 2 νίκες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα