• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επέστρεψε στην Βαρκελώνη ο Lorenzo
Για να αναρρώσει από την εγχείρηση
Νέα 18/10/2011 - 15:25

Ο Jorge Lorenzo επέστρεψε στην πατρίδα του έπειτα από την εγχείρηση συγκόλλησης του τμήματος του παράμεσου στο αριστερό του χέρι, το οποίο αποκολλήθηκε κατά την πτώση του στο ζέσταμα του Αυστραλιανού GP.

Η επέμβαση διήρκεσε μία ώρα και 20 λεπτά και εκτός από την συγκόλληση των νεύρων και του τένοντα, υποβλήθηκε και σε πλαστική για την ανάπλαση του δάχτυλου. Ο Lorenzo δήλωσε σχετικά:

«Ο Stoner είχε μια απίστευτη χρονιά και έκανε λίγα λάθη. Πάντα ήταν πολύ δυνατός και ήταν πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Συγχαρητήρια, ήταν ο καλύτερος και άξιζε τον δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα καθώς το κατάφερε με διαφορετικό κατασκευαστή. Ήθελα να πάλευα μαζί του για το Πρωτάθλημα ως το τέλος αλλά το ατύχημά μου δεν με άφησε.

 

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και την δουλειά που έκανε για να είμαι δεύτερος στη βαθμολογία. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη χρονιά και να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε πάλι. Έπειτα από την πτώση μου ανησύχησα ότι δεν θα έχω πλέον πλήρη αίσθηση στο δάχτυλό μου. Όμως έπειτα από την εξαιρετική θεραπεία στην οποία υποβλήθηκα με διαβεβαίωσαν ότι αυτή θα επανέλθει κανονικά. Αυτό μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Δεν βλέπω την ώρα να ανέβω πάλι στην M1 μου!»

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Mε δύο οδηγούς η Althea Racing το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς άγχος η Honda στη Μαλαισία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα