• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Mε δύο οδηγούς η Althea Racing το 2012
O Davide Giugliano θα είναι μαζί με τον Checa
Νέα 18/10/2011 - 16:17

Από την ομάδα της Althea Racing ανακοινώθηκε ότι ο Davide Giugliano, ο φετινός Πρωταθλητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superstock, θα είναι ο δεύτερος οδηγός της Ducati για το WSBK του 2012. Θυμίζουμε ότι η ομάδα υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Checa μόλις την τελευταία στιγμή.  

Ο Gelesio Bevilacqua, ιδιοκτήτης της Althea Racing, ανακοίνωσε σχετικά:

«Καταλήξαμε σε συμφωνία με την Ducati κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να συνεχίσουμε μακροπρόθεσμα τα σχέδιά μας. Η διαδικασία κράτησε λίγο περισσότερο απ’ όσο περιμέναμε αλλά ευτυχώς επιλύσαμε τα προβλήματα με θετικό τρόπο, με την βοήθεια της Ducati και με την καλή θέληση όσων ενεπλάκησαν στην διαδικασία. Ελπίζω με αυτή την ανακοίνωση να ξεκαθαρίσουν οι όποιες αμφιβολίες καθώς γνωρίζω ότι πολλές λάθος πληροφορίες δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες.

 

Το 2011 ήταν μια αξιομνημόνευτη χρονιά για εμάς, την Ducati και τον Carlos (Checa). Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε όπως κάναμε φέτος. Είμαστε πολύ σίγουροι, καθώς ο Carlos και ο Davide είναι αποφασισμένοι, η ομάδα είναι περισσότερο ενωμένη από ποτέ και μπορούμε να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη στους αναβάτες μας.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Claudio Domenicali και την Ducati που αποφάσισαν να υποστηρίξουν την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους και να επαναλάβουμε την επιτυχία που είχαμε φέτος.»

Επόμενο άρθρο »

Στην Ducati θέλουν να δουν την πρόοδο στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Επέστρεψε στην Βαρκελώνη ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα