• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Suzuki
Για τους ίδιους και για τον Simoncelli
Νέα 01/11/2011 - 16:13

Οι άνθρωποι της Suzuki θέλουν να δουν επιτέλους ένα καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Αν και τους πρόσφατους αγώνες έδειξαν να έχουν βελτιώσει την μοτοσυκλέτα τους, δεν έχουν καταφέρει να καρπωθούν έμπρακτα την προσπάθειά τους.

Ο Alvaro Bautista θέλει όσο τίποτε μια καλή θέση στο Grand Prix της πατρίδας του για να μπορέσει να δώσει χαρά στην ομάδα του αλλά και να αφιερώσει την προσπάθειά του στον Marco Simoncelli. O Ισπανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Ανυπομονώ για τον αγώνα της Valencia. Μετά την Sepang όλοι μας περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, όμως τώρα είμαι έτοιμος για το τελευταίο GP της χρονιάς και το γεγονός ότι γίνεται στην πατρίδα μου το κάνει μια ξεχωριστή περίπτωση για εμένα.

Τα πήγα καλά στους τελευταίους αγώνες και η μοτοσυκλέτα μου συμπεριφερόταν πολύ καλά όμως δεν είχαμε τα αποτελέσματα που αξίζαμε και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Ο στόχος μου είναι να δώσω ό,τι μπορώ για να τερματίσω σε μια καλή θέση και να την αφιερώσω στον Marco. Είχαμε έντονες μάχες μαζί, θα τον θυμάμαι με θετικό τρόπο στην Valencia.»

Επόμενο άρθρο »

Χάνει και την Valencia o Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Oκτώβριος: αλλαγές για το motograndprix.gr

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα