• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει και την Valencia o Lorenzo;
Αύριο θα αποφασιστεί τι θα κάνει
Νέα 01/11/2011 - 18:55

Ο Jorge Lorenzo δεν έχει λάβει μέρος στα τελευταία δύο Grand Prix εξαιτίας του τραυματισμού του στο παράμεσο του αριστερού του χεριού στην Αυστραλία και ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχει και στην Βαλένθια.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στην βαθμολογία και ίσως δεν λάβει μέρος στον αγώνα αλλά μόνο στις δοκιμές με την μοτοσυκλέτα των 1000cc που θα ακολουθήσουν αυτόν. Όπως έγινε γνωστό, ο Lorenzo θα αποφασίσει για το τι θα πράξει αύριο Τετάρτη.

 

Ο Wilco Zeelenberg, Τeam Manager της ομάδας, δήλωσε σχετικά:

«Θα ήταν ωραία να τον έχουμε να οδηγήσει στην Valencia, όμως πρώτα ο στόχος είναι να γίνει καλά και να επιστρέψει ανταγωνιστικός, όχι απλώς να επιστρέψει. Την Τετάρτη θα αποφασίσουμε εάν θα λάβει μέρος στην Valencia αλλά και στις δοκιμές μετά από το Grand Prix και ελπίζω να μπορέσει να οδηγήσει στο τεστ. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει τρεις γύρους την πρώτη ημέρα και να δει εάν μπορεί να συνεχίσει ή όχι. Ακόμα και αν οι χρόνοι του δεν είναι τόσο καλοί, νομίζω ότι θα αξίζει τον κόπο επειδή κατά τη γνώμη μου πρέπει να οδηγήσει πριν το χειμερινό διάλειμμα.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Camier υπέγραψε στη Cresent Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα