• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 125cc: Νικητής ο Vinales
O Terol ήταν 2ος και στέφθηκε Πρωταθλητής
Νέα 06/11/2011 - 14:08

Ο τελευταίος αγώνας των 125cc της χρονιάς, αλλά και της ως τώρα Ιστορίας της κατηγορίας στο θεσμό, ήταν υπόθεση του Maverick Vinales, ο οποίος πήρε την τέταρτη νίκη του εντός της χρονιάς. Ο αναβάτης της Blusens by Paris Hilton Racing έκανε έναν καλό αγώνα και είδε πρώτος την καρό σημαία.

Μόλις έσβησαν τα φώτα, ο Danny Webb (Mahindra Racing), ο οποίος είχε την pole position ξεκίνησε καλά και παρέμεινε επικεφαλής ως τον δεύτερο γύρο όπου τον προσπέρασε o Hector Faubel (Bankia Aspar).

 

Ωστόσο το ενδιαφέρον όλων επικεντρώθηκε στους Nicolas Terol (Bankia Aspar) και Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo). Ο Zarco ξεκίνησε καλά αλλά στον τρίτο γύρο έπεσε στην προσπάθειά του να βρεθεί μπροστά. Έτσι ο Terol απλά έπρεπε να τερματίσει για να πάρει τον Τίτλο. Πάντως ο Ισπανός αναβάτης δεν εφησύχασε αλλά προσπάθησε και τελικά τερμάτισε δεύτερος. Τρίτος ήταν ο ομόσταυλός του Faubel και τέταρτος ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo).

 

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και στην έκτη ο Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica). Τη δεκάδα στον τελευταίο αγώνα των 125cc συμπλήρωσαν οι Luis Salom (RW Racing GP), Niklas Ajo (TT Motion Events Racing), Luigi Morciano (Team Italia FMI) και Louis Rossi (Matteoni Racing).  

 

Να σημειώσουμε ότι ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) έπεσε στην προσπάθειά του να περάσει στον Vinales και έτσι ο νεαρός Ισπανός κατετάγη τρίτος στην βαθμολογία ενώ ο Γερμανός κατετάγη τέταρτος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: Κέρδισε ο Pirro

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Φωτογραφικό από τον γύρο για τον Sic

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα