• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: Κέρδισε ο Pirro
Πήρε την πρώτη του νίκη στην Moto2
Νέα 06/11/2011 - 17:52

Ο Michele Pirro ήταν ο νικητής στην ενδιάμεση κατηγορία, πήρε την πρώτη του νίκη σε αυτή αλλά κυρίως την αφιέρωσε στον Marco Simoncelli με τον οποίο ήταν στην ίδια ομάδα (Gresini). Μάλιστα το πρόσωπο του Μάρκο με το "race your life" ήταν στη θέση του κεντρικού χορηγού στην μοτοσυσκλέτα του! O Ιταλός αναβάτης, ο οποίος είχε την pole position, τερμάτισε πρώτος έχοντας διαφορά 6.150 δευτερόλεπτα από τον Mika Kallio (Marc VDS Racing) που ήταν δεύτερος και ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά φέτος.

 

Ο Φινλανδός αναβάτης είχε μια έντονη μάχη με τους Dominique Aegerter (Technomag-CIP) και Yonny Hernandez (Blusens-STX) αλλά τελικά ο Aegerter τερμάτισε τρίτος, με ελάχιστη διαφορά από τον Kallio, ενώ ο Hernandez βγήκε εκτός πίστας και τελικά τερμάτισε έκτος.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Anthony West (MZ Racing) ο οποίος είχε έντονη μονομαχία για τη συγκεκριμένη θέση με τους Alex de Angelis (JiR Moto2), Kenny Noyes (Avintia-STX) και Xavier Simeon (Tech 3 B). Η καρό σημαία βρήκε τον West τέταρτο, τον Noyes πέμπτο ενώ ο Simeon ήταν όγδοος.

 

Έκτος, όπως γράψαμε παραπάνω, ήταν ο Hernandez, έβδομος ο Mike di Meglio (Tech 3 Racing), ένατος ο Max Neukirchner (MZ Racing) ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Julian Simon (Mapfre Aspar).

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) έπεσε στον τέταρτο γύρο του αγώνα και ενώ βρισκόταν στην 7η θέση. Έτσι ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής μάλλον τελείωσε κάπως άδοξα την φετινή χρονιά αλλά το γεγονός αυτό δεν στέρησε τη χαρά του Πρωταθλήματος.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: O Spies έχασε, ο Stoner κέρδισε

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 125cc: Νικητής ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα