• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Κρίμα, στον αγώνα μου για τον “Sic”»
Στενοχωρήθηκε πολύ που έπεσε
Νέα 07/11/2011 - 11:01

Αυτό που δεν έπρεπε να συμβεί, τελικά συνέβη. Ο Valentino Rossi έπεσε στην πρώτη στροφή του αγώνα και δεν μπόρεσε να παλέψει για κάτι καλό στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, σε ένα Grand Prix που είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία και φόρτιση για τον ίδιο καθώς θα προσπαθούσε για ό,τι καλύτερο για να το αφιερώσει στον φίλο του Marco Simoncelli.

 

O Rossi έπεσε καθώς συμπαρασύρθηκε από τον Alvaro Bautista που είχε χάσει τον έλεγχο της Suzuki και ο οποίος συμπαρέσυρε επίσης τους Randy De Puniet και Nicky Hayden. Aν και επρόκειτο για ένα καθαρά αγωνιστικό ατύχημα, ο Rossi δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει μετά τον αγώνα. Ωστόσο δήλωσε σχετικά:

«Δεν μπορώ να πω τίποτε για ό,τι έγινε πέραν του ότι λυπάμαι που δεν μπόρεσα να φορέσω το T-Shirt του Μarco στον προς τιμή του γύρο. Πραγματικά είναι κρίμα. Ξεκίνησα καλά και όλα έδειχναν ότι θα έκανα έναν καλό αγώνα αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν πήραμε βαθμούς ούτε εδώ.»

 

Κατά μία περίεργη σύμπτωση, ο Rossi ισοβάθμισε με τον Simoncelli στην βαθμολογία (έχουν και οι δύο από 139 βαθμούς). Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής δήλωσε σχετικά:

«Τελειώσαμε τη χρονιά “δεμένοι” με τον Marco και είναι μπροστά από εμένα στην βαθμολογία. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι ο τρόπος μου να τον τιμήσω!»

Επόμενο άρθρο »

Nico Terol, ο τελευταίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό τέλος στην Tech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα