• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό τέλος στην Tech 3
Από το αποτέλεσμα στην Valencia
Νέα 07/11/2011 - 10:11

Η ομάδα της Yamaha Tech 3 είδε τον Cal Crutchlow να τερματίζει στην τέταρτη θέση και να παίρνει τον τίτλο «Πρωτοεμφανιζόμενος οδηγός της χρονιάς» και τον Josh Hayes, που αντικατέστησε τον τραυματία Colin Edwards, να τερματίζει έβδομος στην πρώτη του συμμετοχή σε Grand Prix. Οι δυο του δήλωσαν σχετικά:

 

Cal Crutchlow:

«Ήταν ένας δραματικός τρόπος να τελειώσει η χρονιά και προφανώς είμαι ενθουσιασμένος που πήρα τον τίτλο “Πρωτοεμφανιζόμενος οδηγός της χρονιάς”. Όμως είμαι εξίσου χαρούμενος που τερμάτισα τέταρτος στον αγώνα ο οποίος ήταν δύσκολος. Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε στην πρώτη στροφή αλλά βρέθηκα έκτος και πίεσα όσο περισσότερο μπορούσα. Η μάχη μας με τον Karel ήταν έντονη ως το τέλος. Η πίστα γλιστρούσε πολύ και μπορούσες να πέσεις ανά πάσα στιγμή, ιδίως όταν άρχισε να βρέχει περισσότερο.

Άρχισα να πλησιάζω τον Pedrosa και δεν ήξερα εάν είχε πρόβλημα ή εάν εγώ οδηγούσα γρήγορα. Γι’ αυτό το λόγο μείωσα τον ρυθμό μου και με έφτασε ο Abraham όπου στον τελευταίο γύρο έκανε ένα μικρό λάθος. Με χτύπησε από πίσω αλλά κατάφερα να παραμείνω στην μοτοσυκλέτα και να τερματίσω στην καλύτερη θέση ως τώρα.

Η φετινή χρονιά ήταν εκπληκτική και έμαθα πολλά και αισθάνομαι αυτοπεποίθηση για να κάνω το επόμενο βήμα του χρόνου. Ανυπομονώ να οδηγήσω την Yamaha των 1000cc.»  

 

Josh Hayes:

«Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων και δύσκολος αγώνας και σίγουρα μια εμπειρία που δεν μπορώ να ξεχάσω. Αστειευτήκαμε με την ομάδα καθώς ήμουν ταχύτερος στο ζέσταμα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες όμως η οδήγηση της YZR-M1 με τα φρένα από carbon και τα συγκεκριμένα λάστιχα ήταν πολύ ωραία και το απόλαυσα. Η μοτοσυκλέτα ήταν καλή και ήταν ευτύχημα που τερμάτισα εντός της δεκάδας. Δεν ήθελα να γίνει όπως εξελίχθηκε, όπου κάποιοι οδηγοί έπεσαν στην πρώτη στροφή, όμως χαίρομαι για τον αγώνα και τον τρόπο που οδήγησα.

Μια μοτοσυκλέτα του MotoGP διαφέρει πολύ και θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Yamaha των Η.Π.Α. την GYTR, την YES και φυσικά τον Herve Poncharal για την ευκαιρία που μου έδωσαν.»

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Κρίμα, στον αγώνα μου για τον “Sic”»

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποίηση στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα