• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποίηση στην Yamaha
Από το αποτέλεσμα στην Valencia
Νέα 07/11/2011 - 22:46

Η ομάδα της Yamaha παραλίγο να πανηγυρίσει την νίκη στην Ισπανική πίστα, όμως ο Ben Spies έχασε την πρώτη θέση πάνω στο νήμα. Ωστόσο ο Aμερικανός δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθειά του, ενώ χαρούμενος ήταν και ο Katsuyuki Nakasuga (που αντικατέστησε τον Jorge Lorenzo) ο οποίος στο πρώτο του –ουσιαστικά– Grand Prix τερμάτισε έκτος. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν:

 

Ben Spies:

«Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες σήμερα, η βροχή έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα και δεν ήξερα πόσο να πιέσω, γι’ αυτό και προσπάθησα να τερματίσω. Ήμουν ικανός να ακολουθήσω τον Pedrosa και τον Dovizioso και τελικά τους προσπέρασα όπως πέρασα και τον Stoner όταν έκανε ένα μικρό λάθος. Όταν δεν υπάρχει άλλος αναβάτης εμπρός σου δεν μπορείς να κρίνεις πόσο γλιστερή είναι η πίστα και έτσι δεν μπορούσα να ρυθμίσω την ταχύτητά μου στον τελευταίο γύρο.

Όταν με τον Stoner βγήκαμε από την τελευταία στροφή αισθάνθηκα την ανάσα του καθώς με πέρασε! Πάντως είμαι χαρούμενος επειδή προς το τέλος του αγώνα είχα καλό ρυθμό και τερμάτισα σε καλή θέση. Αν σκεφτώ τι πέρασα τον τελευταίο μήνα, η χρονιά τελείωσε υπέροχα. 

 

Τώρα θα επικεντρωθούμε στις δοκιμές και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί του χρόνου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Yamaha και την ομάδα μου που μου έδωσε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα για τον αγώνα. Κάναμε θόρυβο για τον Marco και είμαι σίγουρος ότι μας άκουσε και θα το ενέκρινε!»

 

Katsuyuki Nakasuga:

«Εξεπλάγην με την έκτη θέση στον αγώνα! Στην αρχή ήμουν νευρικός εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και έτσι στόχος μου ήταν να τερματίσω. Είμαι συνηθισμένος στους αγώνες της Ιαπωνίας όπου διαρκούν 30 λεπτά και ανησυχούσα μήπως και δεν θα άντεχα και θα έχανα τη αυτοσυγκέντρωσή μου, καθώς αυτός θα διαρκούσε περισσότερο.  

Τελικά είμαι χαρούμενος, οι τελευταίοι πέντε γύροι ενείχαν ρίσκο επειδή δεν ήταν εύκολο να πάω πιο γρήγορα, όμως δεν είχα τίποτα να χάσω κι έτσι πίεσα όσο περισσότερο μπορούσα. Ίσως να με βοήθησε ο καιρός όμως είμαι χαρούμενος και απόλαυσα την εμπειρία.»

Επόμενο άρθρο »

Θετικό τέλος στην Tech 3

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένοι στην Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα