• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Απονομή του Πρωταθλήματος
Έγινε χθες το βράδυ στην Βαλένθια
Νέα 07/11/2011 - 21:58

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Το “Auditori Mar Rojo de L’Oceanogràfic”, στο περίφημο Ωκεανογραφικό της ακόμη πιο περίφημης “Ciutat de les Arts i les Ciencies”, της Πόλης των Τεχνών και της Επιστήμης, του υπερμοντέρνου σχεδίου του Καλατράβα (ο οποίος κατάγεται από την Βαλένθια), φιλοξένησε και πάλι, μετά από δύο χρόνια, την τελετή της Απονομής του Πρωταθλήματος.

Η φαντασμαγορική εκδήλωση ξεκίνησε με την Απονομή στους τρεις πρώτους του Red Bull MotoGP Rookies Cup και ο “δικός” μας Θανάσης – Arthur – Σίσσης πήρε το μετάλλιό του, ως 2ος του Κυπέλλου.

Στη συνέχεια δόθηκαν ανά κατηγορία εκτός από τα μετάλλια των τριών πρώτων και τα Έπαθλα του Rookie of the Year, στην μεγάλη κατηγορία το BMW M Award με νικητή τον Casey Stoner, το βραβείο Tissot Pole of Poles, το βραβείο για το καλύτερο Grand Prix που πήγε στην Aragon, τα Πρωταθλήματα Κατασκευαστών, τα Έπαθλα Michel Metraux Trophy (για την Moto2 και τα 125cc) και το νέο Shoya Tomizawa Fair Play Award, το οποίο πήρε η ομάδα του Aspar Jorge Martinez.

Τις απονομές έκαναν: ο Πρόεδρος της Generalitat Valenciana κ. Alberto Fabra, η Δήμαρχος της Valencia κα. Rita Barberá, ο CEO της Dorna κ. Carmelo Ezpeleta. Ο Πρόεδρος της FIM κ. Vito Ippolito, ο Πρόεδρος της IRTA κ. Hervé Poncharal και ο Διευθυντής της FIM CCR κ. Rezsö Bulcsu.

 

Ο Jorge Lorenzo στη διάρκεια των δηλώσεών στη διάρκεια της τελετής αναφέρθηκε στην απώλεια του Marco Simoncelli και καταχειροκροτήθηκε.

Ο Casey Stoner πήρε το χρυσό του μετάλλιο της κατάκτησης του Τίτλου και έβαλε το σχετικό “πλακάκι” στο βαρύτιμο Κύπελλο που αποτελείται από τα “πλακάκια” με τα ονόματα όλων των Πρωταθλητών της μεγάλης κατηγορίας.

Στην Απονομή της Moto2 ο Stefan Bradl χειροκροτήθηκε επίσης θερμά, με τις οθόνες να δείχνουν τη στιγμή που το μεσημέρι είχε ανεβεί στο βάθρο με ένα πανό που έγραφε: “αυτό το Πρωτάθλημα είναι για σένα Super Sic”.

Επίσης από τους Ισπανούς που βρέθηκαν στην αίθουσα πήρε τα εύσημα ο Πρωταθλητής των 125cc Nico Terol, που πήρε και το Έπαθλο του καλύτερου οδηγού από την Βαλένθια.

 

Η Απονομή έκλεισε με ένα βίντεο - αφιέρωμα στον Marco Simoncelli και όλους να σηκώνονται όρθιοι και να χειροκροτούν παρατεταμένα.

 

Η τελετή θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την επόμενη Κυριακή σε ώρα που θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις!

 

Επόμενο άρθρο »

O Barbera υπέγραψε στην Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Οι Κυρίες στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα