• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος ο Spies
Από την πρώτη ημέρα των δοκιμών
Νέα 09/11/2011 - 12:39

Ο Ben Spies ήταν τρίτος στις χτεσινές δοκιμές στην Valencia. Συμπλήρωσε 75 γύρους στην πίστα και σημείωσε ταχύτερο χρόνο 1:33.226, που ήταν κατά 1.040 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν του Dani Pedrosa (1:32.186). Ο Αμερικανός οδηγός εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πρώτη ημέρα των δοκιμών και δήλωσε σχετικά:

«Δεν ανησυχούσαμε για τους χρόνους την πρώτη ημέρα των δοκιμών. Κάναμε πολλές μικρές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα, συμπεριλαμβανομένων της γεωμετρίας της ανάρτησης, των ηλεκτρονικών κ.λπ. για να κάνουμε πιο άνετη την μοτοσυκλέτα. Τη δεύτερη ημέρα θα δοκιμάσουμε διάφορες ρυθμίσεις στο πλαίσιο για να δούμε ποιες ταιριάζουν καλύτερα.

Η απόδοση του κινητήρα είναι καλή. Δεν πιέσαμε στο όριο την μοτοσυκλέτα αλλά οδηγούσαμε διαρκώς στο 90%. Του χρόνου, στην Sepang, θα οδηγήσουμε στο όριο, όταν θα έχουμε όλα τα στοιχεία. Δεν παραπονιέμαι για την δύναμη του κινητήρα, δεν χρειαζόμαστε περισσότερη.

Κρίμα που δεν είναι μαζί μας και ο Jorge ( Lorenzo ) καθώς ό,τι και να του δώσεις θα κινηθεί γρήγορα! Ανυπομονώ να ακούσω την άποψή του όταν θα την οδηγήσει και αυτός.»

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Suzuki o Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Εξέπληξε ο de Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα