• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξέπληξε ο de Puniet
Οδηγώντας την Suzuki
Νέα 09/11/2011 - 12:32

Η ομάδα της Suzuki έδωσε την ευκαιρία στον Randy de Puniet να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα των 800cc στην Valencia. O Γάλλος αναβάτης συμπλήρωσε 55 γύρους στην πίστα και σημείωσε ταχύτερο χρόνο 1'33.544 που τον κατέταξε στην 4η θέση, ενώ οι εμπρός από αυτόν οδηγούσαν τις μοτοσυκλέτες των 1000cc. O de Puniet δήλωσε σχετικά:

«Είμαι χαρούμενος από τη δουλειά που έκανα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Rizla Suzuki που μου έδωσε την ευκαιρία. Μία ώρα πριν την δοκιμή δεν ήξερα τι θα γινόταν και έπρεπε να αφαιρέσω από τη φόρμα μου κάποιες μάρκες. Έκανα μερικούς καλούς γύρους και χαίρομαι για τον χρόνο μου και τη θέση μου. Η ομάδα είναι πολύ επαγγελματική και χαίρομαι που δούλεψα μαζί τους.  

Εντυπωσιάστηκα από την μοτοσυκλέτα και αμέσως ένοιωσα άνετα πάνω της και το διασκέδασα. Θα ήθελα να την οδηγήσω του χρόνου, δεν είμαι αφεντικό, αλλά πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά. Θεωρώ ότι η μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες και η ομάδα ήταν πολύ καλή μαζί μου και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα –αισθάνθηκα άνετα.»

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει τις δοκιμές ο Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα