• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eυχαριστημένος ο Dovizioso
Από την πρώτη ημέρα των δοκιμών
Νέα 09/11/2011 - 12:32

Ο Andrea Dovizioso σημείωσε τον έβδομο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Valencia με την μοτοσυκλέτα της νέας του ομάδας. Ο Ιταλός αναβάτης πρώτα οδήγησε την Yamaha των 800cc για να συνηθίσει και έπειτα ανέβηκε σε αυτή των 1000cc όπου και συμπλήρωσε 45 γύρους στην πίστα. Ο Dovizioso, ο οποίος ήταν κατά 1.673 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Pedrosa, δήλωσε:

«Στην αρχή έκανα τρεις γύρους με την μοτοσυκλέτα των 800cc και στη συνέχεια οδήγησα αυτή με τον κινητήρα των 1000cc. Η πρώτη μου εντύπωση από την μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή. Δεν θέλω να συγκρίνω τη Υamaha με την Honda, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την Honda.  

Η Yamaha είναι πολύ σταθερή στην είσοδο της στροφής στα φρένα και μπορείς να φρενάρεις έντονα και να μην γλιστρήσει το πίσω μέρος. Το φρένο κινητήρα λειτουργεί πολύ καλά και αυτό ταιριάζει καλά στο στυλ οδήγησής μου. Όμως στην επιτάχυνση έχω πρόβλημα και εκεί είναι που πρέπει να βελτιωθούμε», είπε ο Ιταλός. Λες και δεν το ξέραμε θα συμπληρώσουμε εμείς, ότι η μεγάλη διαφορά με την Honda είναι στο πως ανεβάζει ταχύτητες χωρίς να υπάρχουν ταλαντώσεις στην έξοδο. "Ας φέρει μαζί του ένα κιβώτιο από την προηγούμενη μοτοσυκλέτα του", σχολίασε κάποιος δημοσιογράφος!

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος ο Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει τις δοκιμές ο Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα