• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Η RC213V θα γίνει ταχύτερη»
Αναφέρθηκε στην μοτοσυκλέτα των 1000cc
Νέα 14/11/2011 - 16:44

Ο Casey Stoner σε συνέντευξή του στον Βρετανικό Τύπο δήλωσε ότι η RC213V έχει περιθώρια βελτίωσης παρά το γεγονός ότι τόσο αυτός όσο και ο Pedrosa επικράτησαν στις δοκιμές της Valencia. Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός αναβάτης ζήτησε να μειωθούν οι ταλαντώσεις που δημιουργούνται και δήλωσε:

 

«Θα ήθελα να βελτιωθούν κάποια στοιχεία στην μοτοσυκλέτα ως τις επόμενες δοκιμές στην Sepang. Πρέπει να καταλάβουμε καλύτερα τα ελαστικά του 2012 επειδή η αίσθησή τους είναι διαφορετική. Η απόδοση του κινητήρα φαίνεται να είναι καλή όμως έχουμε προβλήματα με την ταλάντωση. Το εμπρός μέρος ταλαντώνεται πολύ και πρέπει να το βελτιώσουμε. Στην νέα μοτοσυκλέτα το φαινόμενο μειώθηκε λίγο όμως πρέπει να μειωθεί περισσότερο.

 

Με το πρώτο πλαίσιο που είχε η μοτοσυκλέτα μου άρεσε η ισορροπία της ενώ με το δεύτερο που δοκίμασα στο Brno η ταλάντωση είχε μειωθεί πολύ. Συνεπώς εάν βρούμε μια μέση λύση, με μια διαφορετική ρύθμιση στο πλαίσιο, ίσως αυτή να είναι η απάντηση. Στην μοτοσυκλέτα των 1000cc ταλαντώνεται και το πίσω μέρος πηγαίνοντας προς την στροφή, όπως σε αυτή των 800cc. Χρειαζόμαστε και καλύτερο φρένο κινητήρα όπως και να γίνει πιο σταθερό το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας κατά την είσοδο στην στροφή.» 

 

Σε ό,τι αφορά τις δοκιμές στην Sepang, o φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής είπε:

«Θα δούμε πως θα συμπεριφερθεί η μοτοσυκλέτα σε πιο ζεστές θερμοκρασίες. Ξέρουμε, από το παρελθόν, ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε στα δεδομένα από την Valencia. Πολλές φορές φύγαμε από αυτή χαρούμενοι και όταν πήγαμε σε μια άλλη πίστα, τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά. Στην Sepang θα αρχίσουν όλα πραγματικά. Από αυτές τις δοκιμές πήραμε μια κατεύθυνση, όμως στην Sepang θα δούμε ποιες ρυθμίσεις θα αρχίσουν να δουλεύουν πραγματικά.»

 

Επόμενο άρθρο »

O Θανάσης – Arthur – Σίσσης 7ος στην Βαλένθια με GP125

« Προηγούμενο άρθρο

O Hofmann θα δοκιμάσει την CRT της Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα