• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Θανάσης – Arthur – Σίσσης 7ος στην Βαλένθια με GP125
H Aprilia της ομάδας Red Bull Ajo MS στα χέρια του Ελληνο-Αυστραλού
Νέα 14/11/2011 - 16:46

Ο Θανάσης Σίσσης, ο οδηγός που φέτος μας έδωσε λόγο να παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη του Red Bull Rookies Cup, φαίνεται να τελειώνει με επιτυχία την αγωνιστική χρονιά. Μετά την 2η θέση στο Πρωτάθλημα, αλλά με τις περισσότερες νίκες από τους συναθλητές του, πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στην Μαλαισία, αντικαθιστώντας τον τραυματία Niklas Ajo και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Έτσι κατάφερε να πάρει μια θέση στην ομάδα για την επόμενη χρονιά στην Moto3! H Red Bull Ajo MS στα πλαίσια της προετοιμασίας και ενώ ακόμη δεν έχει έτοιμες για δοκιμές τις μοτοσυκλέτες του 2012, πήρε την ευκαιρία του Αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος που έγινε στην Βαλένθια χθες και συμμετείχε με τις Aprilia 125 της φετινής χρονιάς.

Ο Θανάσης Σίσσης οδήγησε για 2η φορά λοιπόν την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, που είναι δυνατότερη από την ΚΤΜ 125 που οδηγούσε όλη την χρονιά στο Rookies Cup και κατάφερε σε μια άγνωστη στον ίδιο πίστα να βελτιωθεί θεαματικά και να κάνει έναν καλό αγώνα. Συγκεκριμένα στις Κατατακτήριες Δοκιμές πήρε την 18η θέση με διαφορά 2.7'' από τον πρώτο, ενώ στον Αγώνα πήρε την 7η θέση με τη διαφορά του σε ταχύτερο γύρο να μειώνεται στα 1.8'' χωρίς ο ίδιος να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την επίδοσή του.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το Ισπανικό Πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ότι από φέτος έχουν επιτραπεί και οι μοτοσυκλέτες της Moto3 στην συγκεκριμένη κατηγορία. Οι συμμετοχές στον Αγώνα της Βαλένθια ήταν 44!

Ελπίζουμε αυτή η εμπειρία να βοηθήσει τον Θανάση ώστε να είναι ανταγωνιστικός από τον πρώτο χρόνο συμμετοχής του στα Grand Prix!

 

 

Δείτε στο συνοδευτικό αρχείο, τα αποτελέσματα του Αγώνα αναλυτικά! 

Επόμενο άρθρο »

Ένας μήνας ρεκόρ για το motograndprix.gr

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Η RC213V θα γίνει ταχύτερη»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα