• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένας μήνας ρεκόρ για το motograndprix.gr
To #1 web site του μηχανοκίνητου κόσμου στην Ελλάδα
Νέα 14/11/2011 - 10:18

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 το www.motograndprix.gr άλλαξε μορφή και έγινε λίγο πιο μοντέρνο, λίγο πιο λειτουργικό και το ίδιο ή και περισσότερο ενημερωτικό. 

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, μετά από μια συνεχώς ανοδική πορεία μέσα στο 2011, είχε κατακτήσει με διαφορά την 1η θέση στην ενημέρωση σε ότι αφορά την μοτοσυκλέτα, με κύριο στοιχείο βέβαια τα νέα που αφορούν το MotoGP.

Η νέα αυτή μορφή ίσως δυσκόλεψε λίγο αρχικά τους συνηθισμένους στην παλιότερη, αλλά γρήγορα φαίνεται βρήκαν το δρόμο τους. Για παράδειγμα τα υπομενού κάτω από την μπάρα όπου αναγράφονται τα κύρια κεφάλαια του site, είναι ακριβώς ίδια όπως τα παλιά. Κάτω από το “Πίστες – Οδηγοί” βρίσκεται και το “Πρόγραμμα Μεταδόσεων”, όπου μπορεί να δεις κανείς τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Στο νέο σχεδιασμό οι 4 “Top Stories” εναλλάσσονται με την αντίστοιχη μακρόστενη φωτογραφία της η κάθε μία, ενώ αν ο κέρσορας πάει πάνω σε κάποια από αυτές σταματάει η εναλλαγή, ώστε αν θελήσει ο επισκέπτης να επιλέξει το να δει το άρθρο αυτό.

Παράλληλα 4 κύριες κατηγορίες έχουν τα δικά τους “παράθυρα”, όπου εμφανίζεται το τελευταίο άρθρο της κατηγορίας. Αυτές είναι τα: Τελευταία νέα, Magazine, Νέα Αγοράς και Super Test.

 

Πέρα από αυτά να πούμε ότι τον τελευταίο μήνα το web site μας εδραίωσε αυτήν την 1η θέση, σημειώνοντας μερικά εκπληκτικά ρεκόρ, όπως το ότι είναι στην 544η θέση ανάμεσα στα site που επισκέπτονται οι Έλληνες στην χώρα μας και πήγε στο 80,928 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης των site www.alexa.com.

Να σημειώσουμε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είσαι κοντά στα 100,000 πρώτα site του κόσμου, όπως και το να είσαι στα 1,000 πρώτα που επισκέπτονται οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου!

 

Κατάταξη web site μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα 12/11/2011:

motograndprix.gr 544

mototriti.gr 1,646

mrbike.gr 1,900

bikeit.gr 2,153

enduro.gr 4,356

motorsite.gr 17,399

ebike.gr 18,543

 

Επόμενο άρθρο »

Eγχειρίστηκε ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

O Θανάσης – Arthur – Σίσσης 7ος στην Βαλένθια με GP125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα