• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: O Takahashi στην NGM Forward Racing
Υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας για το 2012
Νέα 18/11/2011 - 09:56

Ο Yuki Takahashi θα λάβει μέρος στην Moto2 την επόμενη χρονιά με την νέα του ομάδα, την NGM Forward Racing. Οι υπεύθυνοι αυτής ανακοίνωσαν την ένταξη του Ιάπωνα οδηγού στο δυναμικό τους o oποίος θα είναι μαζί με τον Alex De Andelis.

 

Το 2012 θα είναι η τρίτη χρονιά κατά την οποία ο Τakahashi θα λάβει μέρος στην ενδιάμεση κατηγορία. Το 2010 συμμετείχε με την ομάδα της Tech3 Racing, όπου κέρδισε με δραματικό τρόπο το GP της Καταλωνίας, και φέτος με την Gresini Racing όπου τερμάτισε 3ος στο Εστορίλ και 2ος στο Le-Mans και κατετάγη 11ος στην βαθμολογία της κατηγορίας. Ο Ιάπωνας δήλωσε σχετικά:

«Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με την NGM Forward Racing για την επόμενη χρονιά. Για μένα θα είναι μια μεγάλη πρόκληση επειδή θα αλλάξουν όλα, ομάδα, μοτοσυκλέτα, πλαίσιο.

Στόχος μου είναι να κερδίσω τον Τίτλο το 2012. Τα προηγούμενα δύο χρόνια η ομάδα έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και θα δώσω το 100% για να τα καταφέρω.»

 

Ο Mark Curioni, Αγωνιστικός Διευθυντής τη ομάδας, δήλωσε σχετικά:

«Χαίρομαι που συμφωνήσαμε με τον Yuki για την επόμενη χρονιά. Πιστεύω ότι έχουμε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα και ελπίζουμε να τον δούμε να παλεύει συνεχώς για τις πρώτες θέσεις, μαζί με τον Alex. Εκτός από καλός επαγγελματίας είναι και καλός άνθρωπος και συνεργάτης. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι ο κατάλληλος αναβάτης για την ομάδα μας και θα προσαρμοστεί σε αυτή αμέσως.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Θετική αποτίμηση για την Castrol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

O Bradl επίσημα στην LCR Honda MotoGP Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα