• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Θετική αποτίμηση για την Castrol Honda
Aπό τις δοκιμές στο Κατάρ
Νέα 18/11/2011 - 12:20

Η ομάδα της Castrol Honda ολοκλήρωσε τις τριήμερες ιδιωτικές δοκιμές στην πίστα του Κατάρ. Οι Hiroshi Aoyama και Jonathan Rea εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τα αποτελέσματα των δοκιμών και παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, κατάφεραν να σημειώσουν ταχύτερο χρόνο από το ρεκόρ γύρου. 

Ο Ιάπωνας αναβάτης προσπάθησε να συνηθίσει την μοτοσυκλέτα ενώ θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες μετατροπές σε αυτή για να ταιριάζει στο σωματότυπό του (είναι μικρόσωμος). Ο Rea οδήγησε την μοτοσυκλέτα η οποία είχε μηχανικά μέρη που θα χρησιμοποιηθούν την επόμενη χρονιά. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν σχετικά:

 

Hiroshi Aoyama:

«Πριν φύγω από την Ισπανία έπαθα τροφική δηλητηρίαση και δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω τις δοκιμές. Επίσης οι φόρμες μου δεν έφτασαν εγκαίρως και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τις παλιότερες. Όμως ήταν ένα ενδιαφέρον τεστ και μια καλή ευκαιρία να γνωριστώ με την ομάδα και να περάσουμε χρόνο μαζί και βεβαίως να συνηθίσω την καινούρια μοτοσυκλέτα και τα λάστιχα.  

Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα για να την κάνουμε να είναι πιο άνετη στην οδήγησή της για εμένα ώστε να μπορώ να πιέσω περισσότερο. Δεν γνωρίζω πολλά γι’ αυτή και έχω πολλά να μάθω και θα το κάνω σταδιακά. Όμως οι δοκιμές ήταν καλές και ελπίζω να υπάρχουν νέα στοιχεία την επόμενη φορά που θα την οδηγήσω»

 

Jonathan Rea:  

«Κάναμε πολλή δουλειά αυτές τις τρεις ημέρες. Την τελευταία έκανα δύο προσομοιώσεις αγώνα και ήταν δύσκολο με τόση ζέστη, Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και τελικά ξεμείναμε από χρόνο. Όμως το τεστ ήταν παραγωγικό και ανυπομονώ για το επόμενο ώστε να δοκιμάσω τον συνδυασμό πραγμάτων που μου αρέσει. Κάναμε σημαντικές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα μόνο και μόνο για να δούμε τις διαφορές μεταξύ των ρυθμίσεων και όλες λειτούργησαν καλά. Ήταν ωραία που επέστρεψα σε αυτή την πίστα. Μου αρέσει εδώ και θέλω να ξαναοδηγήσω την μοτοσυκλέτα.»

 

Όπως έγινε γνωστό, οι επόμενες δοκιμές της Castrol Honda θα είναι στις 15 Ιανουαρίου στο Phillip Island.

Επόμενο άρθρο »

Aποσύρεται η Suzuki από το MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: O Takahashi στην NGM Forward Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα