• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Επιτυχημένες οι πρώτες δοκιμές της BMW
Στην πίστα της Jerez
Νέα 28/11/2011 - 17:31

Οι δοκιμές που έκανε η ομάδα της BMW Motorrad Motorsport στην πίστα της Jerez ήταν επιτυχείς, όπως ανακοινώθηκε από αυτή. Η μοτοσυκλέτα για το 2012 λειτούργησε ικανοποιητικά και παρότι δεν ανακοινώθηκαν επίσημα οι χρόνοι των Leon Haslam και Marco Melandri, οι παρευρισκόμενοι λένε ότι οι δύο αναβάτες σημείωσαν χρόνο στο 1’:43.000 την πρώτη ημέρα και στο 1’:42.000 την δεύτερη.

 

Η ομάδα έκανε δοκιμές με νέα ηλεκτρονικά συστήματα (της Magneti Marelli πλέον) και εφάρμοσαν πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις στον κινητήρα της S 1000 RR, που έχει καλύτερη απόκριση και ροπή στις χαμηλές στροφές. Επίσης δοκίμασαν και ένα αεροδυναμικά καλύτερο φέρινγκ.

Ο Ηaslam δήλωσε σχετικά:

«Το τεστ πήγε πολύ καλά. Κάναμε πρόοδο σε αυτές τις τρεις ημέρες και εξελίξαμε αρκετά σημεία στην μοτοσυκλέτα της επόμενης χρονιάς. Επίσης δουλέψαμε στην χαρτογράφηση του κινητήρα και την ανάρτηση. Το ηθικό της ομάδας είναι υψηλό και έχουμε κάποιους νέους συνεργάτες και όλοι συνεργάστηκαν πολύ καλά. Τώρα περιμένουμε τις επόμενες δοκιμές στην Πορτογαλία.»

 

Ο Melandri δεν έκανε δηλώσεις, επειδή έχει ακόμα συμβόλαιο με την Yamaha ως το τέλος του έτους. Ωστόσο έγραψε στο Twitter (όπου ανέβασε και την φωτογραφία 2 που βλέπουμε):

«H τελευταία ημέρα στην Jerez δεν ήταν εύκολη αλλά όλα πήγαν καλά χάρη στους συνεργάτες μου. Λυπάμαι αλλά ως την 1η Ιανουαρίου δεν μπορώ να σχολιάσω την καινούργια μοτοσυκλέτα.»

 

Ο Bernhard Gobmeier, Διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Καταφέραμε και κάναμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών και συλλέξαμε σημαντικές πληροφορίες από κάθε τομέα της μοτοσυκλέτας. Είδαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο με την RR του 2012. Έχουμε άλλες τρεις ημέρες δοκιμών στο Portimao και οι πληροφορίες που θα αποκτήσουμε και από εκεί θα είναι μια σημαντική βάση για να δουλέψουμε μέχρι την έναρξη του επόμενου Πρωταθλήματος.»

Επόμενο άρθρο »

SBK: Δοκιμές της Ducati Team Roma

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Eυχαριστημένος ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα