• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Στενοχωρημένος ο Biaggi
Από την αποχώρηση του Sandi
Νέα 30/11/2011 - 15:15

Η oμάδα της Alitalia Aprilia είδε να φεύγουν από αυτή δύο σημαντικά στελέχη της, αρχικά ο Francesco Guidotti (οποίος πήγε στο MotoGP και στην Pramac Racing) και τώρα ο Giovanni Sandi (ο οποίος, επίσης, μάλλον θα πάει στο ΜοtoGP για να εργαστεί στην ομάδα CRT της Ioda Racing).

 

Οι αποχωρήσεις των δύο στελεχών στενοχώρησαν πολύ τον Max Biaggi ο οποίος δεν έκρυψε τα αισθήματά του, ιδίως για τον Sandi (μαζί στην φωτογραφία). O Ιταλός αναβάτης είπε σχετικά:

«Ο Sandi με απογοήτευσε από την ανθρώπινη πλευρά. Ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα και έκανα ό,τι μπορούσα για να συμβάλλω στην επίλυση των διαφορών που είχε με την εταιρεία. Αν ήταν θέμα χρημάτων ήμουν διατεθειμένος να συμβάλλω εγώ για τη διαφορά, τόσο πολύ νοιάζομαι γι’ αυτόν και την ομάδα.»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Sandi ήθελε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα για τον 22χρονο γιο του Federico και αυτό δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει ο Biaggi λέγοντας:

«Συμπεριφέρθηκε ως πατέρας και οπαδός παρά ως επαγγελματίας.»

 

Τη θέση του Sandi στην Alitalia Aprilia θα πάρει ο Enrico Folegnani ο οποίος γνωρίζει τον Biaggi από το 1992, όταν πρωτοσυμμετείχε στα 250cc με Aprilia.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: «Χαίρομαι που είμαι σε δορυφορική ομάδα»

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: O Haslam ταχύτερος στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα