• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Προβλήματα νεότητας στην Crescent Suzuki
Tα φρένα και τα ηλεκτρονικά τους δυσκόλεψαν
Νέα 02/12/2011 - 13:27

Οι τριήμερες ιδιωτικές δοκιμές που έκανε η Crescent Suzuki στο Portimao δεν πήγαν όπως θα ήθελαν τα μέλη της ομάδας καθώς οι μοτοσυκλέτες της αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα φρένα στον εμπρός τροχό και με το ηλεκτρονικό σύστημα. Ο Leon Camier πέρασε όλη την πρώτη ημέρα προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα με τα φρένα χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που οι άνθρωποι της Brembo έφεραν το νέο σύστημα πέδησης για το 2012.  

 

Ο Jack Valentine, Team Manager της ομάδας, δήλωσε σχετικά:

«Ήταν πολύ απογοητευτική η έναρξη των δοκιμών, ιδίως από την πλευρά του Leon. Η πρώτη ημέρα κύλισε με προβλήματα στα φρένα και η δεύτερη με αυτά στο πλαίσιο. Όμως όταν εφαρμόσαμε τις παλιές ρυθμίσεις ο Leon μπόρεσε και οδήγησε καλά. Έκανε μερικούς καλούς χρόνους με λάστιχα αγώνα την τρίτη ημέρα, μέχρι που εμφανίστηκαν κάποια μηχανικά προβλήματα.

Όταν εφαρμόσαμε νέες ρυθμίσεις και πάλι, σημείωσε χρόνο 1:43:7 που ήταν ο δεύτερος καλύτερος μετά από αυτόν του Eugene Laverty και πολύ κοντά σε αυτούς που έκαναν οι άλλες ομάδες (1.43.5). Ο Leon έκανε καλή δουλειά αν και συμπλήρωσε μόνο 120 γύρους και τις τρεις ημέρες.

 

Επίσης, καλή δουλειά έκανε και ο Alastair Seeley ο οποίος σημείωσε μερικούς εντυπωσιακούς χρόνους με μαλακά λάστιχα. Έκανε δοκιμές και με τις νέες ρυθμίσεις του πλαισίου και ήταν προσεκτικός, μαθαίνοντας τόσο την πίστα όσο και την μοτοσυκλέτα.

Μαζί με τους ανθρώπους της Motec καταφέραμε να συλλέξουμε άφθονα δεδομένα τα οποία θα αναλύσουμε και θα μας βοηθήσουν σημαντικά για την επόμενη χρονιά.

Ως επίλογο, θα έλεγα ότι παρά τα όποια προβλήματα η ομάδα έδεσε καλά και θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στα θετικά στοιχεία. Η υποστήριξη και το ομαδικό πνεύμα της Yoshimura είναι σημαντικά και μαζί ανυπομονούμε για το 2012.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Δρ Costa ανασκεύασε τις δηλώσεις του

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος του cycle Ride!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα