• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: «Ο Marco άφησε ένα μεγάλο κενό»
Αναφέρθηκε στην απώλειά του και στο μέλλον
Νέα 05/12/2011 - 03:17

Ο Fausto Gresini έδωσε συνέντευξη στην οποία δήλωσε ότι η απώλεια του Marco Simoncelli είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα ο Ιταλός Μάνατζερ δήλωσε:

«Ακόμα, μου αρέσει ο κόσμος των αγώνων μοτοσυκλέτων αλλά κάποιες φορές αισθάνομαι προδομένος. Τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι πολύ τον Marco, είχε οδηγήσει την Honda RC213V και ήταν ενθουσιασμένος με αυτή. Μου είπε: “πραγματικά είναι πολύ δυνατή και θα διασκεδάσουμε πολύ με αυτή”.» 

 

Ο Gresini μίλησε και για τα σχέδιά του για την επόμενη χρονιά και τόνισε:

«Θα λάβουμε μέρος και στις τρεις κατηγορίες. Στην MotoGP θα έχουμε τον Alvaro Bautista ο οποίος, όμως, δεν θα έχει την ίδια εργοστασιακή υποστήριξη που είχαν υποσχεθεί στον Marco. Επίσης θα συμμετέχουμε στην Moto2 και την Moto3 με τον 15χρονο Niccolο Antonelli. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος αναβάτης ο οποίος ονειρεύεται την επιτυχία του Marco.»

 

Όταν ρωτήθηκε για την νέα γενιά των οδηγών, ο Gresini δήλωσε:

«Δεν βλέπω οδηγούς στην Ιταλία που να μπορούν να συγκριθούν με τον Marco. Υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην επόμενη γενιά. Ας ελπίσουμε ο Valentino Rossi να είναι ανταγωνιστικός με την Ducati επειδή είναι σημαντικό για τους αγώνες μοτοσυκλετών.»

Επόμενο άρθρο »

Μoto2: Ο Wilairot Βουδιστής μοναχός για 15 ημέρες

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Όλοι οι οδηγοί αλληλομισιούνται»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα