• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Όλοι οι οδηγοί αλληλομισιούνται»
Δήλωσε ότι είναι απαραίτητη συνθήκη για να κερδίζουν
Νέα 05/12/2011 - 14:59

Ο Casey Stoner προτίμησε να παραμείνει στην Αυστραλία αντί να παραβρεθεί στην Πορτογαλία για την τελετή απονομής που διοργάνωσε η FIM στο Estoril Casino. Ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής έμεινε στην πατρίδα του και παρακολούθησε τον αγώνα αυτοκινήτων Sydney 500 ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Livio Suppo.  

 

Ο Stoner, ο οποίος είναι μεγάλος οπαδός των αγώνων αυτοκινήτου με κινητήρες V8 και επανειλημμένως έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με αυτούς όταν σταματήσει την καριέρα του, δήλωσε ότι το κλίμα που επικρατεί σε αυτούς είναι πολύ διαφορετικό από αυτό στο MotGP. Όπως είπε:

«Στους αγώνες αυτοκινήτου με κινητήρα V8 όλοι είναι πιο χαλαροί απέναντι στους υπόλοιπους. Στα MotoGP υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι αναβάτες και υπάρχει πολλή ζήλεια. Όλοι μισούν αλλήλους και νομίζουν ότι πρέπει να τους μισούν για να τους κερδίσουν. Εδώ μπορείς να είσαι φίλος με όλους και να τρέχεις στους αγώνες.

Όσο οδηγείς δίκαια και μάχεσαι δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις φίλους. Αυτό είναι κάτι που σε αναζωογονεί στα πιτς.»

Να σημειώσουμε ότι ο Stoner παρακολούθησε τον αγώνα από το γκαράζ της ομάδας της Vodafone. Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται την ομάδα, η προηγούμενη ήταν τον Οκτώβριο.

Επόμενο άρθρο »

Gresini: «Ο Marco άφησε ένα μεγάλο κενό»

« Προηγούμενο άρθρο

O Pirro στην Gresini CRT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα