• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Θα ξαναχρησιμοποιήσω το κράνος για τον Sic»
Θεωρεί την κατηγορία «CRT» το μέλλον του MotoGP
Νέα 22/12/2011 - 11:31

Φέτος οι παραμονές των Χριστουγέννων βρήκαν τον Valentinο Rossi να απαντά μέσω διαδικτύου στις ερωτήσεις των ανά τον κόσμο φίλων του, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Dainese και η AGV. Ο αναβάτης της Ducati , περιστοιχισμένος από τα κράνη του (δεύτερη φωτογραφία), προσπάθησε να απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις.

Ας σταχυολογήσουμε κάποιες από αυτές:

 

Για την επόμενη χρονιά δήλωσε:

«Ελπίζω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στα MotoGP. Είμαι περίεργος να οδηγήσω την καινούργια Desmosedici στην Sepang, στα τέλη Ιανουαρίου. Φέτος δουλέψαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις και να βελτιώσουμε πολλούς τομείς, έχουμε πολλές ιδέες».

 

Για την κατηγορία «CRT», ο Rossi είπε σχετικά:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για τους αγώνες γενικότερα καθώς η οικονομική κρίση επηρέασε πολλούς. Η κατηγορία "CRT" είναι η μόνη λύση εάν θέλουμε να έχουμε πολλές μοτοσυκλέτες στην αφετηρία. Βεβαίως θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι με πρωτότυπες μοτοσυκλέτες αλλά νομίζω ότι οι "CRT" μοτοσυκλέτες θα είναι το μέλλον του MotoGP και, τελικά, μια καλή λύση. Είναι σίγουρο ότι την πρώτη χρονιά θα υπάρξουν πολλά προβλήματα με την απόδοσή τους αλλά με το πέρασμα του χρόνου αυτή θα βελτιωθεί».

 

Πολλοί ήταν αυτοί που ρώτησαν τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον, όταν θα σταματήσει τους αγώνες. Ο «Γιατρός» απάντησε:

«Με βλέπω να εξακολουθώ να φοράω (αγωνιστική) φόρμα, είτε μοτοσυκλέτας είτε αυτοκινήτου. Τα ράλι είναι ένα ενδεχόμενο, θα ήθελα να συναγωνιστώ έντονα. Δεν ξέρω εάν θα πάω στα Superbikes, θα δούμε σε λίγα χρόνια».

 

Στην ερώτηση εάν θα αναλάμβανε ρόλο Μάνατζερ μελλοντικά, τόνισε:

«Θα μπορούσα να κάνω μία εξαίρεση εάν θα ήθελε να αγωνιστεί ο αδερφός μου (Luca Marini)».

 

Όταν ρωτήθηκε για το εάν θα λάμβανε μέρος στο Isle of Man, απάντησε:

«Με εντυπωσιάζει αυτός ο αγώνας, ήμουν εκεί το 2009 ως θεατής. Όμως δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κερδίσω και θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνος για εμένα».

 

Για τον Marco Simoncelli είπε χαρακτηριστικά:

«Θα ξαναχρησιμοποιήσω το κράνος που είχα αφιερωμένο σ’ αυτόν. Αισθάνομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω για τον Marco όσο βρίσκομαι στην πίστα».

 

Ο Rossi είπε ότι η αγαπημένη του ταινία είναι η «Blues Brothers» και ότι θα ήθελε να παίξει μαζί με τον John Belushi ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι πιο καλές στιγμές αλλά και οι άσχημες στην καριέρα του, απάντησε:

«Οι καλύτερες στιγμές ήταν η πρώτη νίκη που πήρα με την Yamaha στο Welkom και οι μάχες που είχα με τον Stoner στην Laguna Seca και τον Lorenzo στην Βαρκελώνη. Η χειρότερη, σίγουρα ήταν το ατύχημά μου στο Mugello το 2010».

 

Τέλος, στην επίκαιρη λόγω των ημερών ερώτηση για το τι δώρο θα ήθελε να βρει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Rossi απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τον 10ο Παγκόσμιο Τίτλο!».

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: «Ήταν δύσκολο να αφήσουμε να φύγει ο Edwards»

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner δεύτερος Αυστραλός αθλητής σε έσοδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα