• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Poncharal: «Ήταν δύσκολο να αφήσουμε να φύγει ο Edwards»
Έπλεξε το εγκώμιο του Αμερικανού οδηγού
Νέα 22/12/2011 - 12:21

Ο Herve Poncharal, ο ιδιοκτήτης της Monster Yamaha Tech3, δήλωσε ότι η απόφαση να αφήσουν τον Colin Edwards να φύγει από την ομάδα ήταν από τις πιο δύσκολες που έχει πάρει στην ζωή του. Ο Αμερικανός αναβάτης πήγε στην Forward Racing όπου θα οδηγεί την Suter/BMW «CRT» μοτοσυκλέτα της, ενώ αντικαταστάθηκε από τον Andea Dovizioso.

Συγκεκριμένα, ο Poncharal δήλωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να μην προσφέρουμε ένα νέο συμβόλαιο στον Colin. To 2010, στο Misano, ζήτησε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για ένα χρόνο και όλοι συμφώνησαν. Στις αρχές του 2011 σκεφτήκαμε ότι θα είναι η τελευταία του χρονιά με την ομάδα αλλά με τα καλά αποτελέσματα που σημείωσε, είχε την επιθυμία να παραμείνει. Μου το είπε και μιλάγαμε για το ενδεχόμενο.

 

Όμως η ομάδα μου έχει το ρόλο τροφοδότη της Yamaha και το καλύτερο σενάριο είναι αυτό που συνέβη με τον Ben ( Spies ), όπου ένας νεαρός οδηγός μπορεί να δείξει τις ικανότητές του πριν πάει στην εργοστασιακή ομάδα. Ο Colin γνώριζε ότι δεν θα ήταν εύκολο γι’ αυτόν να παραμείνει στην ομάδα αλλά είναι ένας άνθρωπος που αρέσκεται στην πρόκληση και λατρεύει τους αγώνες και να εξελίσσει την μοτοσυκλέτα. Η “CRT” μοτοσυκλέτα της Forward Racing είναι μια νέα περιπέτεια γι’ αυτόν.

 

Όμως είναι κρίμα για την Tech 3. Ξέραμε ότι κάποια ημέρα θα τελείωνε η συνεργασία μας και ήταν ο καλύτερος αναβάτης που είχαμε στην MotoGP. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα αλλά και σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα που δημιουργούσε στα πιτς, ήταν ένας πολύ καλός συνεργάτης, όλοι τον λατρεύαμε. Είναι δύσκολο να αλλάξουμε σελίδα αλλά χαίρομαι που θα εξακολουθήσει να είναι στα padock».

Επόμενο άρθρο »

Τα στατιστικά του Rossi το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Θα ξαναχρησιμοποιήσω το κράνος για τον Sic»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα