• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK, Valentine: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση»
Δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο
Νέα 28/12/2011 - 00:50

Ο Jack Valentine, Team Manager της Crescent Suzuki, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Όπως είπε:

«Κανονικά, αυτή την περίοδο οι άνθρωποι μειώνουν τις ασχολίες τους όμως στην Crescent Suzuki δεν έχουμε μειώσει τον ρυθμό εργασίας μας. Έχουν φτάσει κάποια εξαρτήματα και προετοιμάζουμε τις μοτοσυκλέτες μας για την Αυστραλία, την επόμενη χρονιά. Ο καιρός ίσως φαίνεται πολύς ως τότε, όμως στην πραγματικότητα αυτές πρέπει να είναι έτοιμες και να σταλούν με πλοίο στις 6 Φεβρουαρίου, οπότε ο χρόνος δεν είναι και τόσο επαρκής για να τα κάνουμε όλα. Οι πρώτες επίσημες δοκιμές είναι στις 20 Φεβρουαρίου αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε και κάποιες ιδιωτικές δοκιμές μια εβδομάδα πριν, συνεπώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι θέμα οργάνωσης και λογιστικό, αλλά έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το πράξουν.

 

Ο John ( Hopkins, φωτογραφία ) είναι καλά και η ανάρρωση του χεριού του πηγαίνει καλά επίσης. Έχει αποκτήσει καλή κινητικότητα και κάνει φυσικοθεραπεία για να κινείται το δάκτυλό του όπως πρέπει. Ο γιατρός του φαίνεται χαρούμενος με την πρόοδό του και θα είναι εντάξει στην Αυστραλία. Είναι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά και ανυπομονεί να οδηγήσει και πάλι.  

 

Ο Leon δοκίμασε την μοτοσυκλέτα στο Portimao και άρχισε την δουλειά ήδη. Θέλει να βολευτεί σε αυτή και μας έδωσε ιδέες για το πώς να διαμορφώσουμε το τεπόζιτο για να χωρούν τα πόδια του. Επίσης ξεκίνησε και η συνεργασία μας με την Yoshimura και δουλεύουν πολύ σκληρά και είναι ενθουσιασμένοι για την επόμενη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόοδο που κάνουμε. Έχουμε τους αναβάτες που θέλουμε, την ομάδα που θέλουμε και ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά».

Επόμενο άρθρο »

O Checa θα είναι δοκιμαστής της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

H Melissa Satta τιμά την μνήμη του Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα