• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H BQR CRT με την ομάδα της Avintia Racing
Οι Hernandez και Silva θα είναι οι οδηγοί της
Νέα 12/01/2012 - 09:44

Η Queroseno Racing («BQR») επιβεβαίωσε ότι θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012 υπό την αιγίδα της Avintia Racing και θα έχει δύο CRT μοτοσυκλέτες FTR-Kawasaki (πλαίσιο-κινητήρας).

Ο Raul Romero, ο ιδιοκτήτης της «BQR», είναι και Team Manager της Avintia Racing και αποφάσισε να προωθήσει στην μεγάλη κατηγορία τον Yonny Hernandez (τον αναβάτη της Moto2 ο οποίος εγχειρίστηκε στον δεξί καρπό του τον προηγούμενο μήνα), ενώ θα έχει και τον Ivan Silva (φωτογραφία). Οι δύο οδηγοί έκαναν δοκιμές με την CRT μοτοσυκλέτα τόσο στην Valencia όσο και στην Jerez, τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Ο Romero δήλωσε σχετικά:

«Η συνεργασία με την Avintia θα μας επιτρέψει να συμμετέχουμε στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων μοτοσυκλετών. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μια πρωταγωνιστική ομάδα στην Moto2 και την Moto3, ενώ με την MotoGP επενδύουμε στο μέλλον. Η μοτοσυκλέτα μας θα κατασκευάζεται και θα εξελίσσεται αποκλειστικά στην Ισπανία και αυτό αποτελεί τιμή για εμάς».

Να πούμε ότι η Avintia Racing θα συμμετέχει στην Moto2 με τον Julian Simon (με FTR Moto M212) ενώ στην Moto3 θα λάβει μέρος με τον Maverick Vinales που θα οδηγεί μια FTR Moto M312 με κινητήρα Honda.

Επόμενο άρθρο »

Preziosi: Δεν πήγε χαμένο το 2011!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi σε κόμικ του Taglioni

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα