• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολο το μέλλον δύο Ισπανικών GP
Ξανασκέφτονται την διεξαγωγή τους σε Καταλονία, Βαλένθια
Νέα 13/01/2012 - 12:15

Ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, δήλωσε πρόσφατα ότι η Ισπανία δεν μπορεί να φιλοξενεί τέσσερα Grand Prix τη χρονιά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Η συγκεκριμένη φράση του μάλλον δεν είναι τυχαία καθώς, ex officio, σίγουρα είναι σε θέση να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Όπως έγινε γνωστό, η τοπικές κυβερνήσεις της Καταλονίας και της Βαλένθια, έχουν αρχίσει να συζητούν την οικονομική βιωσιμότητα διενέργειας Grand Prix στις δύο αντίστοιχες πίστες, τόσο για το MotoGP όσο και για την Formula 1.

 

O Andreu Mas-Colell, Yπουργός Οικονομίας και Γνώσης στη Καταλονίας δήλωσε σχετικά: 

«Αυτό είναι το το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξανασκεφτούμε, αλλά εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά που ξοδεύουμε τα χρήματα. Υπάρχουν συμβόλαια τα οποία είναι πιο ακριβά να τα διατηρήσουμε από το να τα “σπάσουμε”».

 

Οι Ισπανοί θεατές, παραδοσιακά, στηρίζουν όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που γίνονται στην χώρα τους αλλά τώρα ίσως πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι θα διεξάγεται ένας ή δύο αγώνες από το 2013 και έπειτα, καθώς και άλλες χώρες είναι υποψήφιες για να φιλοξενήσουν Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Wrooom: O Vale εκτός Αγώνα, 4ος ο Δ.Δ.!

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Dovizioso

Χορηγοί