• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom: O Vale εκτός Αγώνα, 4ος ο Δ.Δ.!
Πήραμε όμως την 1η θέση ανάμεσα στους δημοσιογράφους MotoGP!
Νέα 13/01/2012 - 17:28

To Wrooom ως προς το αγωνιστικό μέρος θα τελειώσει σε λίγο με τον αγώνα των οδηγών MotoGP & Formula 1, στον πάγο, με καρτ και αυτοκίνητα και συγκεκριμένα το FIAT 500. 

Το πρωί όμως έγινε ο καθιερωμένος Αγώνας Σκι & Snowboard δίπλα στο Σαλέ της FIAT στην κορυφή Spinale. O Valentino Rossi που ήθελε να τρέξει, ήλθε στην πίστα, αλλά ο μάνατζερ της ομάδας Vitto Guareschi δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί, γιατί το χιόνι ήταν παγωμένο και η χάραξη της διαδρομής πολύ γρήγορη, γεγονός που είχε κίνδυνο για κτύπημα! Έτσι ο Vale αρκέστηκε στο να κάνει snowboard σε άλλες πιο εύκολες πίστες (φωτ. 4, 5, 6) και χωρίς το άγχος του χρονομέτρου, όπως βλέπουμε σε άλλες φωτογραφίες.

Το άγχος αυτό ίσως στέρησε μια θέση στο βάθρο των δημοσιογράφων για τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, που παρά το ότι ήταν 1ος μεταξύ των δημοσιογράφων του MotoGP, έχασε από τρεις δημοσιογράφους της Formula 1. Ένα μικρό λάθος σε μια από τις "πόρτες" της διαδρομής του στέρησε ίσως την 2η θέση, αφού οι χρόνοι μέχρι εκεί ήταν πολύ κοντινοί, έτσι δεν έπιασαν οι ευχές του Nicky Hayden (φωτ. 3), λίγο πριν την εκκίνηση.

Στην άλλη μεγάλη ετήσια κόντρα μεταξύ του φωτογράφου μας Gigi Soldano (φωτ. 7 με το #46) και του δημοσιογράφου της Gazzetta dello Sport Filippo Falsaperla (φωτ. 7 με το #100), o Filippo αναδείχθηκε νικητής, αφού ο Gigi δεν έτρεξε με την δικαιολογία ότι έπρεπε να μας φωτογραφήσει!

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom: O Rossi νικητής στο καρτ

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολο το μέλλον δύο Ισπανικών GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα