• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ινδία και Κορέα στο MotoGP(;)
Η Dorna Sports άρχισε συζητήσεις
Νέα 18/01/2012 - 22:40

Όπως έγινε γνωστό, ο Carmelo Ezpeleta (CEO της Dorna Sports) έχει αρχίσει ήδη συζητήσεις με αξιωματούχους της Ινδίας και της Κορέας για την διεξαγωγή Grand Prix στις χώρες αυτές από το 2013. Ο Ισπανός, στις αρχές Δεκεμβρίου επισκέφτηκε την πίστα «Buddh International Circuit» στην Ινδία με σκοπό να συζητήσει την πραγματοποίηση αγώνα του MotoGP το 2013.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι εκπρόσωποι της Dorna βρέθηκαν στην Κορέα την προηγούμενη εβδομάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής Grand Prix στην πίστα που βρίσκεται περίπου 400 χιλιόμετρα μακριά από την Σεούλ.  

 

Σκοπός του Ezpeleta είναι να επεκτείνει τον θεσμό σε χώρες που θα κάνουν το MotoGP πιο δημοφιλές και θα αποφέρουν περισσότερα χρήματα. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Συζητάμε με ανθρώπους στην Ινδία για τη διεξαγωγή αγώνα το 2013 και βρέθηκα εκεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Θα έχουμε λιγότερα Grand Prix στην Ιβηρική χερσόνησο. Η Ισπανία και η Πορτογαλία πιθανότατα να έχουν τρία Grand Prix (συνολικά) το 2013. Ίσως όχι πάντα τα ίδια κάτι που σημαίνει ότι θα εναλλάσσονται (οι πίστες)».  

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν Ισπανία και Πορτογαλία είναι η αιτία για την περικοπή των Grand Prix σε αυτές τις χώρες και το Estoril, η Jerez και η Καταλωνία είναι οι αγώνες που αναμένεται να κοπούν.

Τέλος ο Ezpeleta επιβεβαίωσε ότι διεξάγονται συζητήσεις για την πραγματοποίηση Grand Prix τόσο στην Βραζιλία όσο και στην Χιλή.

Επόμενο άρθρο »

Checa: «Όλα δουλεύουν καλά»

« Προηγούμενο άρθρο

100 Ducati σε δημοπρασία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα