• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: «Όλα δουλεύουν καλά»
Αναφέρθηκε στις δοκιμές στην Jerez
Νέα 18/01/2012 - 23:08

Όπως είναι γνωστό, η Ducati κάνει ιδιωτικές δοκιμές με την GP12 στην πίστα της Jerez υπό άκρα μυστικότητα. Η πίστα και η ευρύτερη περιοχή αυτής είναι απρόσιτη για όλους όσοι δεν ανήκουν στην Ιταλική ομάδα και η πληροφόρηση ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη για τα τεκταινόμενα στο σιρκουί.  

O Carlos Checa είναι ένας από τους δύο αναβάτες που βρίσκονται εκεί και οδηγούν την μοτοσυκλέτα του 2012. Ο Ισπανός έγραψε στο Twitter σχετικά:

«Το πρώτο τεστ της χρονιάς μου δίνει καλή αίσθηση από την μοτοσυκλέτα, όλα δουλεύουν καλά. Δεν μπορώ να πω πολλά, έχουμε πολλή δουλειά. Ciao!».

 

Ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι, καθώς έβρεχε έντονα στην περιοχή της πίστας, ο Checa αναφερόταν στην μοτοσυκλέτα του για το SBK, μιας και έχει λήξει η περίοδος απαγόρευσης για τις δοκιμές του συγκεκριμένου θεσμού, και όχι στην GP12.

Αντιθέτως, άλλοι πιστεύουν ότι ο Checa οδήγησε την έκδοση της μοτοσυκλέτας του MotoGP που είχε δοκιμάσει και ο Rossi πέρσι στην Valencia (φωτογραφία), για να δώσει περισσότερες πληροφορίες στους μηχανικούς της Ducati οι οποίοι θα παραβρίσκονται στην πίστα.

Εμείς, απλώς το αναφέρουμε και περιμένουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση.

Επόμενο άρθρο »

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Ινδία και Κορέα στο MotoGP(;)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα