• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ηλεκτρονικό βιβλίο» από τον Gibernau
Στοιχεία και φωτογραφίες από την καριέρα του
Νέα 20/01/2012 - 11:11

Ο Sete Gibernau ήταν μία από τις ελπίδες των Ισπανών να δουν έναν συμπατριώτη τους να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο MotoGP. Ο Gibernau, ο οποίος ακολούθησε χρονικά τον Alex Criville και προϋπήρξε του Jorge Lorenzo στην μεγάλη κατηγορία, θεωρούνταν σαν «εξωγήινος» από τους φίλους των αγώνων.

 

Την περίοδο 2003-2004 οδηγούσε για την Gresini Telefonica Movistar-Honda και οι μάχες του με τον Valentino Rossi έμειναν στην Ιστορία και απασχόλησαν τον Τύπο όσο και αυτές του «Γιατρού» με τον Max Biaggi.  

Το 2006 ο Gibernau πήγε στην Ducati αλλά τραυματίστηκε στο Grand Prix της Βαρκελώνης και στο τέλος της χρονιάς αποφάσισε να αποσυρθεί από τους αγώνες. Το 2009 θέλησε να επιστρέψει σε αυτούς με την δορυφορική ομάδα Onde 2000 Grupo Francisco Hernando στην οποία επικεφαλής ήταν ο Angel Nieto, αλλά (ο Gibernau) έσπασε την κλείδα του κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών για το Γαλλικό GP, ενώ δύο μήνες αργότερα από το συμβάν η ομάδα αποσύρθηκε εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.  

 

Ο Ισπανός οδηγός αποφάσισε ότι έζησε αρκετά στους αγώνες και αποσύρθηκε οριστικά. Τώρα έχει «αναρτήσει» στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα βιβλίο το οποίο περιλαμβάνει μερικές υπέροχες φωτογραφίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες τόσο για τον ίδιο όσο και για τον παππού του και την εταιρεία του Bultaco.

Αυτό το «ηλεκτρονικό βιβλίο» μπορούμε να το δούμε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Φθηνά τεστ για τις CRT ομάδες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα