• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φθηνά τεστ για τις CRT ομάδες
Μόνο στην Ισπανία οι δοκιμές τους!
Νέα 20/01/2012 - 22:08

Όχι ότι απαγορεύεται – αφού η CRT ομάδα του Colin Edwards (φωτ.) θα βρίσκεται στην Μαλαισία – αλλά οι υπόλοιπες 8 ομάδες της νέας υπο-κατηγορίας του MotoGP, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις δύο δοκιμές της Μαλαισίας. 

Άλλωστε η φιλοσοφία των ομάδων CRT είναι η μείωση του κόστους, ώστε το MotoGP να γίνει πιο προσιτό από τις ιδιωτικές ομάδες, που καλούνται τώρα να στηρίξουν τις συμμετοχές του θεσμού, μετά τις μόλις 12 εργοστασιακές μοτοσυκλέτες.

Έτσι η Dorna βοήθησε τις ομάδες Claiming Rule Teams να έχουν τις δικές τους ημερομηνίες δοκιμών στην Ισπανία, εκ των οποίων η τελευταία είναι κοινή με τις εργοστασιακές ομάδες και τις δορυφορικές τους, το τελικό IRTA test!

 

Η προετοιμασία των CRT λοιπόν ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου και θα είναι ένα διήμερο τεστ στην Valencia. Μετά η Jerez de la Frontera θα έχει την τιμητική της για 3 μέρες, από τις 20 έως τις 22 Φεβρουαρίου. Η Aragon θα είναι η επόμενη στάση στις 8 και 9 Μαρτίου. Τέλος η κοινή ημερομηνία με τις άλλες μοτοσυκλέτες του MotoGP είναι το τριήμερο - στην Jerez και πάλι – 23 έως 25 Μαρτίου που θα είναι το τελικό IRTA test, όπως προαναφέραμε.

 

Οι ημερομηνίες των τεστ CRT & MotoGP είναι:

30 – 31 Ιανουαρίου CRT Valencia

31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου MotoGP Sepang

20 – 22 Φεβρουαρίου CRT Jerez

28 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου MotoGP Sepang

8 – 9 Μαρτίου CRT Aragon

23 – 25 Μαρτίου MotoGP & CRT Jerez

 

Επόμενο άρθρο »

«Ηλεκτρονικό βιβλίο» από τον Gibernau

« Προηγούμενο άρθρο

Χρόνια Πολλά Super Sic! θα σε θυμόματσε για πάντα!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα