• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
Στο εκθεσιακό κέντρο της Σαραγόσα, η Repsol παρουσίασε τις τρεις ομάδες που θα κατεβάσει στο Πρωτάθλημα των MotoGP το 2008.
Νέα
Αποστολή Jerez IRTA test: είναι όλοι εδώ! αποφασισμένοι!!
Νέα
Μεγάλη εξέλιξη και σχέδια για νίκη
MotoGP και όχι μόνο
Για 4η συνεχή χρονιά το ΜotoGΡ στην ΕΤ3
Νέα
Το 2007 πήρε την πρώτη της νίκη στην τετράχρονη εποχή των MotoGP. Φέτος, ο πήχης ανεβαίνει. Η Rizla Suzuki παρουσίασε την νέα της μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του 2009.
Νέα
Τη «σκάλα του ποδοσφαίρου», το περίφημο στάδιο Σαν Σίρο -κοινή έδρα της Μίλαν και της Ίντερ-, επέλεξε η Honda Gresini για να παρουσιάσει την ομάδα της.
Νέα
Ο Valentino Rossi χαμογελάει και πάλι από ικανοποίηση μετά από καιρό. Οι δοκιμές του στην πίστα της Sepang πήγαν πολύ καλά γεμίζοντάς τον με αισιοδοξία.
Νέα
Ο Dani Pedrosa αφήνει το αγαπημένο του Νο26 για να αγωνιστεί με το Νο2.
Νέα
Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στην πίστα της Sepang και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει.
Τεστ-Μοντέλα
Ο πολυπρωταθλητής Γιάννης Μπούστας, έκανε νέο ρεκόρ πίστας σε δοκιμές, στις Σέρρες, με χρόνο ταχύτερου γύρου 1΄19.8 και έγινε ο πρώτος οδηγός που έσπασε το φράγμα του 1'20'', πάνω στη νέα Ducati 1098S.
Νέα
Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang, με τον Valentino Rossi να είναι και πάλι ο ταχύτερος αναβάτης.
Σύνολο: 38692| Σελίδα 3220από 3225
Επιλογή σελίδας: